B92 Podcast Tehnopolis grafika
B92 Podcast Tehnopolis grafika

Tehnopolis 60: 2018

U retrospektivi godine analiziramo događaje koji su obeležili 2018.

Iza nas je najuspešnija godina kada je naš mali poduhvat u pitanju, Tehnopolis podcast malim ali sigurnim koracima postaje platforma za razgovor, platforma koja pokreće razmišljanje i ide dalje od ličnog mišljenja. Hvala vam na tome, a hvala i našim gostima koji su u 2018. naš podcast učinili boljim! Da godinu završimo u velikom stilu, Aleksandar se za ovu epizodu javio iz budućnosti :)

Godinu iza nas je, makar po našem utisku obeležila namera države da se pozabavi tehnologijom kao nikada do sada. Na svim stranama sveta države su prišle tehnologiji, neke kroz prednosti, neke kroz posledice, a neke (tačnije više njih zajedno) kaznama i regulativom. U Srbiji se susret starog i novog sveta desio doslovno na ulici, veo tajni nestao je sa proizvoda koje smo nekada znali željno da iščekujemo, lični podaci cureli su na sve strane, kao i vrednost kriptovaluta i tehnoloških kompanija.

Jedna epizoda, koliko god trajala, kratka je da bi u nju stalo sve što se u 2018. dogodilo, a beleške za ovu epizodu koje su na kraju postale priča za sebe možete pogledati OVDE i proći kroz 2018. mesec po mesec, događaj po događaj, epizodu po epizodu. Nadamo se da će i vama pomoći da sagledate godinu kao što je pomogla nama.

Uz najlepše želje zahvaljujemo vam se na ovom i svim slušanjima u 2018. godini! Srećni praznici, čujemo se u 2019!

RSS feed: b92.net/podcast/tehnopolis/feed/
Mixcloud: mixcloud.com/b92net/playlists/tehnopolis/
YouTube: youtube.com/watch?v=aSKpxxhi7Po&list=PLTpehfdue-2kkWw5JxsOIuJeNBiYrrSn3
TuneIn: tunein.com/radio/Tehnopolis-p1070227/

Aleksandar Miladinović @alexmiladinovic
Ivan Jelić @escapetofreedom

Epizoda je snimljena 27.12.

strana 1 od 19 idi na stranu