Tehnopolis 23: Androidove osmice

Izvor: Aleksandar Miladinoviæ

Četvrtak, 07.09.2017.

13:01

Tehnopolis 23: Androidove osmice
U ovoj epizodi razgovaramo o dve Androidove osmice. Nova verzija je stigla, Android 8.0 donosi pregršt malih stvari koje ga čine najboljim Androidom do sada, uz ozbiljne poduhvate ispod haube koje bi mogle odrediti budućnost platforme.

Stigao je i Samsung Galaxy Note 8, dok ne stigne u našu malu i ozvučenu redakciju pretpostavljamo kako će susret sa njim izgledati, šta je bitno i šta je Samsung uspeo da uradi za vreme koje je ove godine imao.

Izašao je u novi Huaweijev čip koji je u medijima odjeknuo kao čip sa ugrađenom veštačkom inteligencijom, no to za sada ostavljamo po strani i bavimo se mnogo bitnijim stvarima, a to su planovi koje Huawei ima za mešanje u Samsungov i Appleov duopol.

Hvala na slušanju, sve najbolje!

Viber: chats.viber.com/tehnopolis
Mixcloud: mixcloud.com/b92net/playlists/tehnopolis/
YouTube: youtube.com/playlist?list=PLTpehfdue-2kkWw5JxsOIuJeNBiYrrSn3
RSS feed: b92.net/podcast/tehnopolis/feed/

Aleksandar Miladinović @alexmiladinovic
Ivan Jelić @escapetofreedom

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: