Sa terena 133: Tračevi i rekorderi

Izvor: Stefan Nikoliæ

Sreda, 17.03.2021.

11:10

Sa terena 133: Tračevi i rekorderi
U 133. epizodi našeg podkasta "Sa terena" bavićemo se aktuelnostima iz fudbala, košarke, boksa, MMA i američkog fudbala.

Uh kakav period... Svet sporta je i te kako zanimljiv ovih dana, pogotovo sa svim transfer spekulacijama, najavljenim borbama i događajima pred publikom.

Da, dobro ste pročitali, UFC u aprilu organizuje sjajan događaj pred čak 15.000 ljudi na Floridi. Kad smo već kod borbi, nedavno je preminuo bokser Marvin Hegler, a teškaši najavljuju superborbu Tajsona Fjurija i Entonija Džošue...

Biće to spektakl. NBA je spektakl sam po sebi, a kako sezona domiče tako se sve više priča o MVP nagradi, pa su poznati NBA analitičari i glasači zaboravili na Jokića tokom jedne od diskusija.

Rekordnih 277 dabl-dabl partija je zabeležio za karijeru i izjednačio se sa Dikembe Mutombom na samom vrhu liste u istoriji Nagetsa. Veliki uspeh.

Crvena zvezda i Partizan se spremaju za derbi, a njihov niz je bio impresivan. O svemu tome, sa vama je u 133. epizodi bio Stefan Nikolić.

Pratite podcast Sa terena:
RSS
Apple Podcasts
Google Podcasts

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: