Sa terena 132: Srpski šampioni

Izvor: Stefan Nikoliæ

Petak, 05.03.2021.

09:34

Sa terena 132: Srpski šampioni
U 132. epizodi našeg podkasta "Sa terena" pričali smo o Urošu Mediću, Aleksandru Rakiću i Nikoli Jokiću.

UFC 259 i NBA Ol Star su ove godine dan za danom. Prvi događaj je u Las Vegasu, a drugi u Atlanti.

Uroš Medić otvara UFC spektakl u noći između subote i nedelje, a i blagi je favorit protiv Alda Krusa, dok će Aleksandra Rakića čekati otvaranje glavnog događaja sa Tijagom Santosom.

Ukoliko Rakić pobedi, postaje jedan od kandidata za šampionsku titulu, a isto važi i za Santosa, tako da je mnogo toga na kocki...

Na drugom kraju Amerike, gledaćemo malo drugačiji spektakl i to odmah sutradan. Tačnije u noći između nedelje i ponedeljka.

Sve će početi takmičenjem u brzom šutiranju trojki i umeću sa loptom, pa nam je na programu Ol Star utakmica na čijem poluvremenu će biti takmičenje u zakucavanjima, baš kao što je to bio slučaj na prvom takmičenju u Denveru.

Kad smo već kod Denvera, teško je da ne spomenemo Nikolu Jokića i njegovu istorijsku sezonu. MVP kandidat iz Srbije beleži fenomenalne partije, a tu je i još jedan paradoks. Kakav?

Saznaćete u 132. epizodi našeg podkasta sa Stefanom Nikolićem.

Pratite podcast Sa terena:
RSS
Apple Podcasts
Google Podcasts

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: