Promenite život u 2021: Upišite ITAcademy po najnižoj ceni

Prethodna godina nam je donela mnogo problema i briga, pokvarila mnoge planove i potpuno promenila način života. Ipak, početak nove godine je idealna prilika za planiranje novih uspeha i definisanje novih ciljeva. Ovo je odličan trenutak da iskoristite pozitivnu prazničnu energiju i donesete odluke koje će 2021. godinu učiniti mnogo kvalitetnijom od prethodne. Da biste u tome bili što uspešniji, ITAcademy je odlučila da vam pokloni do 40% popusta na sve programe i istovremeno ponudi školovanje koje će vam promeniti ne samo ovu godinu, već čitavu budućnost.

Izvor: B92

Nedelja, 03.01.2021.

10:10

Promenite život u 2021: Upišite ITAcademy po najnižoj ceni
Foto: Promo

Nova godina – najbolja prilika da donesete odluku koja će vam doneti uspeh

Nova godina počinje akcijom koja može biti vaša najbolja novogodišnja odluka.

ITAcademy još samo danas omogućava upis po najnižoj ceni tokom godine, pa jednogodišnje školovanje za neko od najplaćenijih IT zanimanja možete započeti za samo 1.199 evra ili svega 68 evra mesečno za plaćanje u ratama.

Ako vas zanima IT oblast, ovo je jedinstvena prilika da promenite život u 2021. godini, osigurate uspeh i steknete veštine za posao i platu koje priželjkujete.

Steknite veštine koje će vam obezbediti posao u IT sektoru

IT sektor već godinama važi za oblast u kojoj se najbrže pronalazi posao, a predviđanja govore da će se takav trend nastaviti i u budućnosti. Ipak, prilikom izbora karijere važno je razmišljati i o tome koja IT oblast najviše odgovara vašim interesovanjima kako biste, pored odlične zarade i prilike da uvek pronađete posao, zapravo i uživali u onome što radite.

Novogodišnja akcija na ITAcademy omogućava vam da po specijalnim uslovima započnete izgradnju uspešne karijere u nekoj od 6 glavnih IT oblasti: programiranje, dizajn i multimedija, administracija mreža, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili razvoj mobilnih aplikacija.

Školovanjem na nekom od ovih programa razvićete veštine koje će vam omogućiti da se profesionalno bavite pisanjem programskih kodova, administracijom računarskih mreža ili kreiranjem mobilnih aplikacija, koji su danas neizostavan deo naših života.

Osim toga, vaše zanimanje može postati i kreiranje 3D objekata i drugih grafičkih rešenja ili vođenje IT projekata, osmišljavanje online marketinških kampanja i još mnogo toga.

Na vama je samo da izaberete odsek u kome se najviše pronalazite i da za manje od godine od početka školovanja postanete kvalifikovan stručnjak koji je deo najbrže rastuće industrije.
Foto: Promo
Međunarodni sertifikati kao potvrda vašeg znanja

Školovanjem na ITAcademy pruža vam se mogućnost da steknete neki od prestižnih sertifikata iz oblasti u kojoj ste se usavršavali. Na taj način dobićete potvrdu za usvojena znanja i postaćete kvalifikovan stručnjak koji će se vrlo brzo izdvojiti od konkurencije i doći do željenog radnog mesta.

Možete doći do međunarodno priznatih dokumenata koji će predstavljati vašu referencu za uspešnu karijeru jer ITAcademy radi na najvišem nivou partnerstva sa vodećim IT institucijama i kompanijama. Microsoft, Adobe, Oracle, Zend ili Odeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu – ovo su samo neke od adresa sa kojih vam može stići priznati sertifikat posle uspešno položenih ispita.

Prijavite se što pre! Broj mesta je ograničen

Nova godina je najbolja prilika da presečete i uradite nešto za sebe. Vreme će pokazati da je školovanje na ITAcademy najbolji potez koji možete povući u ovom trenutku. Potez koji će vam promeniti život i karijeru.

Da podsetimo, akcija za upis na ITAcademy po najnižim cenama traje samo još danas, a broj mesta je ograničen. Zato se prijavite što pre preko ovog linka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: