Velika Black Friday akcija na ITAcademy i BusinessAcademy

Da li ste razmišljali o tome da steknete neka nova znanja koja će vam pokrenuti ili unaprediti karijeru? Ako jeste, sigurno ste se našli u dilemi šta je najbolje da učite. Da li da učite nešto o dizajnu ili da se okrenete programiranju? Da li da se opredelite za PR ili za marketing? Šta bi bilo unosnije: SEO ili PPC oglašavanje?

Ali da li ste razmišljali o tome da naučite oba?

Izvor: B92

Četvrtak, 26.11.2020.

12:00

Velika Black Friday akcija na ITAcademy i BusinessAcademy
Foto: Promo

Prilika koju ne smete propustiti

Kako bi izašli u susret svim ljudima koji žele da promene svoju karijeru i život i opremili ih znanjima koja će im to i omogućiti, ITAcademy i BusinessAcademy su pokrenule jedinstvenu akciju povodom Crnog petka (Black Friday), koji je širom sveta poznat po velikim rasprodajama i sniženjima.

Svi zainteresovani koji se od 26. do 28. novembra prijave za jednogodišnje školovanje na nekoj od ove dve ustanove, pored izabranog programa, moći će naredne godine da pohađaju još jedan program po izboru u okviru te ustanove, i to potpuno besplatno. Dakle, dobićete 2 programa – od kojih ćete platiti samo jedan, i to po sniženoj ceni jesenjeg upisnog roka.

Akcija traje samo do subote, zato reagujte odmah i iskoristite priliku da postanete uspešan stručnjak za više traženih oblasti.

Prijavite se za ovu specijalnu akciju na ITAcademy ili iskoristite pomenute pogodnosti na BusinessAcademy.

Napravite pravu kombinaciju znanja i udvostručite svoje šanse za uspeh

Prepoznajući želju i potrebu polaznika da upišu više od jednog programa kako bi stekli znanja iz više traženih oblasti poslovanja, ITAcademy i BusinessAcademy iskoristile su Black Friday kao sjajan povod da polaznicima pruže upravo ono što su priželjkivali.

Neretko su grafičkim dizajnerima potrebne dodatne veštine iz oblasti web dizajna, dok JavaScript programeri uglavnom žele da se usavrše i kao PHP programeri, čime postaju i frontend i backend stručnjaci. S druge strane, programerima su, uz stručne IT veštine, često potrebne i veštine upravljanja IT projektima i IT biznisom.

Na tržištu se neophodne kvalifikacije za određene pozicije često prepliću, pa su tako PR stručnjacima potrebna znanja iz marketinga, a oni koji se bave online oglašavanjem moraju znati kako funkcionišu i SEO tehnike.

Uz pomenute kombinacije, one koje se još preporučuju sa ITAcademy i BusinessAcademy su:

● Frontend JavaScript Development + PHP Web Development;

● Android Development + iOS Development Program;

● Preduzetništvo + Menadžment projekata;

● Microsoft Administration + Linux Administration;

● Web Design + Print & Graphic Design;

● Content & SEO Manager + PPC & Digital Channels Manager;

● Cambridge poslovni program + Međunarodno poslovanje;

● Java Development + Python Development.

Na svim ovim programima možete se opredeliti za nastavu u učionicama ili za online školovanje uz najsavremeniju platformu za učenje na daljinu.

Posetite sajt ITAcademy i BusinessAcademy i saznajte više o programima.
Foto: Promo
Veštine koje možete odlično da naplatite

Dok mnogi, uprkos svakodnevnom radu, sebi ne mogu da priušte više od pukih osnova, oni koji su prepoznali isplativost savremenih IT, biznis i internet veština nemaju problema sa zaradom. Tako prosečna plata programera u Srbiji dostiže i 1.500 EUR, a približne prihode ostvaruju i preduzetnici, SEO stručnjaci i PR menadžeri.

Da biste se našli na ovakvim pozicijama, ono što vam je neophodno jesu praktične veštine koje ćete moći da iskoristite u realnim okolnostima. Upravo zbog važnosti primene usvojenih veština, na ITAcademy i BusinessAcademy polaznici stiču isključivo znanja za rad na konkretnim radnim mestima.

Na ITAcademy možete da se usavršavate za najtraženije IT profesije. Polaznici uče i razvijaju realne tehnike programiranja, IT administracije, dizajniranja i upotrebe softverskih alata uz konstantnu podršku priznatih stručnjaka. Isto tako, školovanjem na BusinessAcademy dobijate poslovne veštine, znanja i resurse koje možete primeniti i naplatiti odmah.

Prijavite se i steknite školovanje po svetskim standardima

Zahvaljujući najsavremenijim programima, usklađenim sa potrebama tržišta i svetskim standardima, zatim kvalitetu predavačkog kadra, primeni najnovije tehnologije i softvera u nastavi, kao i jedinstvenoj metodologiji za brzo sticanje najviše stručnosti – „Arhitekturi saznanja” – obe ove ustanove ovlašćene su od Cambridge odeljenja za međunarodne ispite, kao i vodećih kompanija i organizacija u sferi IT-ja i biznisa, kao što su Microsoft, Zend Technologies, Adobe, CompTIA, Oracle, Cisco, Autodesk, MikroTik, Linux Professional Institute, International Qualifications Network, Chartered Management Institute, London Chamber of Commerce and Industry i drugi.

Prijavite se za školovanje na ITAcademy ako želite da se usavršite za više IT oblasti ili na BusinessAcademy, ako ste zainteresovani da započnete razvoj svojih poslovnih veština.

Da podsetimo, akcija Black Friday traje od 26. do 28. novembra i samo u ovom periodu možete upisati dva programa po ceni jednog. Požurite!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: