Internet slavi rođendan, InternetAcademy poklanja i do 560€ uštede na školarini

Dvadeset devetog oktobra 1969. godine u 22:30 u laboratoriji na Univerzitetu u Kaliforniji prva elektronska poruka poslata je sa jednog kompjutera na drugi.

Nije bilo reči o nekom inspirativnom ispisu. I tadašnji programeri su bili pragmatični. Pokušali su da otkucaju reč "login", ali je sistem pao nakon "o". Upravo to "lo" je označilo rođenje interneta kakav danas poznajemo, te se stoga svake godine, počev od 2005, na ovaj dan slavi Dan interneta. Datum se obeležava i u Srbiji.

Gde drugo nego na InternetAcademy?

Izvor: B92

Petak, 30.10.2020.

13:25

Internet slavi rođendan, InternetAcademy poklanja i do 560€ uštede na školarini
Foto: Promo

Povodom rođendana jedne od najznačajnijih inovacija u istoriji, InternetAcademy nagrađuje svoje buduće polaznike sniženim cenama školovanja i do 560 evra do 31. oktobra, kako biste i sami mogli da postanete jedan od visokoplaćenih eksperata u virtuelnom okruženju kao što su menadžeri elektronskih prodavnica, SEO i PPC menadžeri i community menadžeri. Da li ste spremni da unovčite svaki trenutak korišćenja interneta?

Upišite se na InternetAcademy i zaplovite u vode profitabilnog digitalnog biznisa i marketinga.

Kada izaberete perspektivno zanimanje, povraćaj investicije u obrazovanje je rekordno kratak

Čovek bi trebalo da uči i da se usavršava čitavog života. Najpre kroz formalno i neformalno obrazovanje, a potom i kroz posao. Najracionalnija odluka o karijernom usmerenju jeste ona skrojena prema sopstvenim interesovanjima i aspiracijama, a u skladu sa potrebama tržišta rada.

InternetAcademy nudi širok opseg isplativih zanimanja za koja možete da se školujete, pa je verovatnoća da ćete pronaći neki smer za sebe velika. Polaznici ove ustanove uspešno pronalaze posao odmah po završetku jednogodišnjeg programa. O njihovim digitalnim kompetencijama poslodavcima svedoče svetski priznati sertifikati prestižnih institucija kao što su Cambridge, IQN, CIM i Google.

Zahvaljujući inovativnom obrazovnom pristupu, utemeljenom na više od 20 godina iskustva, za samo 12 meseci polaznici na InternetAcademy stiču znanja i veštine za koje bi inače bilo neophodno tri ili četiri godine, kao i ekvivalentna perspektivna zvanja: E-Commerce Manager & Entrepreneur, Online Sales and E-Business Development Manager, Content & SEO Manager, Social Media, Online PR & Community Manager, PPC & Digital Channels Manager, Digital Media Planner & Account Manager, E-Business & Internet Marketing Manager i Web Project Manager & Data Analyst.

Mesečna rata za školarinu na InternetAcademy u vreme promotivne akcije iznosi 133, odnosno 142 evra. Prema nekim studijama, zaposleni u digitalnim tehnologijama taj novac prosečno zarade za jedan dan posla. Dakle, povraćaj investicije u obrazovanje bi se desio u rekordno kratkom roku. Već trinaestog dana u digitalnom biznisu i marketingu polaznici isplate uložena sredstva.

I eto slučaja u kome tipično baksuzan broj donosi sreću!

Stabilna konekcija između polaznika i predavača i na internetu i na Akademiji

I dok su se mnoge institucije u školovanju putem interneta oprobale tek tokom trenutne zdravstvene krize i prave prve pomalo nesigurne korake na tom polju, InternetAcademy poseduje višegodišnje iskustvo u korišćenju Distance Learning platforme. Ona čini osnovu sistema za učenje na daljinu, građenog na osnovu najboljih praksi iz sveta, a potpuno je domaći proizvod. Pomoću nje polaznici stiču znanja i veštine online, nimalo ne gubeći na kvalitetu svog obrazovanja u poređenju sa kolegama koje su se odlučile za tradicionalnu nastavu. U njenoj izradi implementirani su svi elementi neophodni za potpunu simulaciju nastavnog procesa u bilo kojoj sredini koju krajnji korisnik izabere.

Sve one koji se ipak odluče za jednogodišnje usavršavanje uživo očekuju moderno opremljene i prijatne učionice u Beogradu.
Foto: Promo
Od 1969. godine do danas jedna od najznačajnijih inovacija u istoriji je prešla dug put. Za razliku od ljudi, koji s godinama postaju sporiji, internet se ubrzavao i unapređivao.

Dani u kojima je dial-up pucao pred sam kraj tročasovnog skidanja omiljene pesme u mp3 formatu daleko su iza nas. Sva sreća! Lišeni smo stresa pred dolazak mesečnog računa za telefon i privremenog bega od kuće kada roditelji vide iznos. Sada imamo priliku da vreme provedeno na internetu višestruko unovčimo umesto da ga skupo plaćamo.

Velikom uštedom do još veće zarade

Sticanje perspektivnog zvanja u oblasti digitalnog biznisa i marketinga na InternetAcademy trenutno košta i do 560 evra manje. Međutim, snižena cena školarine na InternetAcademy je ponuda ograničenog trajanja. Ukoliko se prijavite za neki od jednogodišnjih programa do 31. oktobra, taj novac zadržaćete u kućnom budžetu. Na vama je da odlučite na šta ćete ga potrošiti.

Sladokusci, opskrbite se višegodišnjim zalihama čokolade! Ljubitelji serija i filmova, to su meseci i meseci pretplate na streaming sajtovima. Ako u vama čuči preduzetnički duh, taj novac vam je otprilike dovoljan da pazarite laptop i da unovčite znanja i veštine koje ste stekli na InternetAcademy. Poslednje rešenje je svakako najisplativije i najracionalnije. Ipak, možda već posedujete dobar računar ili imate preveliku ljubav prema slatkišima ili pak prema chillu. Nismo tu da odlučujemo umesto vas, samo da posavetujemo.

Kao stručnjaka digitalnog biznisa i marketinga očekuje vas velika plata. Dakle, nabavite prostraniji novčanik i prijavite se!

I da… Još jedna stvar. Iako je pred nama zima, ne zaboravite da je budućnost pred vama blistava. Pripremite naočare za sunce! Možda završite na Baliju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: