Nastava počinje: Pridružite se novoj generaciji budućih IT stručnjaka na ITAcademy

Nova generacija budućih IT stručnjaka uskoro će početi da prati nastavu na najsavremenijim obrazovnim programima ITAcademy. U narednih 12 meseci oni će steći najtraženija praktična znanja na tržištu i pridružiti se mnogima koji su se već izborili za siguran i odlično plaćen posao.

Izvor: B92

Utorak, 27.10.2020.

16:33

Nastava počinje: Pridružite se novoj generaciji budućih IT stručnjaka na ITAcademy
Foto: Promo

I dok se na ITAcademy aktuelni upisni rok po promotivnim cenama bliži kraju, a polaznici biraju smerove koji najviše odgovaraju njihovim interesovanjima, otkrivamo vam kako izgleda najsveobuhvatnije IT školovanje na ovim prostorima.

Školovanje po svetskim standardima moguće i kod nas

Zahvaljujući najsavremenijim IT programima, usklađenim sa potrebama tržišta i svetskim standardima, kvalitetu predavačkog kadra, primeni najnovije tehnologije i softvera u nastavi, kao i jedinstvenoj metodologiji za brzo sticanje najviše stručnosti – „Arhitektura saznanja”, ITAcademy je jedina škola u regionu koju su sve najveće svetske IT kompanije izabrale za svog partnera.

Samo neke od njih su Adobe, Oracle, Zend, Apple, Autodesk, Microsoft...

Sa ITAcademy ističu da ova partnerstva predstavljaju svetsko priznanje i potvrdu njihovog dobrog rada, a polaznicima iz Srbije i regiona, ali i iz Rumunije, SAD, Kine, Švajcarske, Švedske, Irske, Austrije, Poljske, Južne Afrike i preko 120 zemalja sveta, odakle oni dolaze, obezbeđuju uslove za sticanje prestižnih sertifikata kao u najjačim trening centrima u svetu.

Nastava koju možete pratiti u učionici ili online

Tehnička opremljenost ITAcademy u svakom pogledu prati savremen program rada. Polaznici sve zadatke izvršavaju na najkvalitetnijoj opremi, koja zadovoljava standarde najvećih svetskih univerziteta u kojima se školuju IT stručnjaci. Tu je i ITAcademy Distance Learning System, prvi i najsavremeniji sistem za učenje na daljinu u Srbiji, kreiran po standardima vodećih svetskih univerziteta, zbog čega znanje koje polaznici dobijaju na ovaj način ne zaostaje za onim koje stiču tradicionalnim putem u učionicama.

Za savladavanje novih veština na ITAcademy koristi se proces arhitekture saznanja, koji na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Ova nova metodologija omogućava od tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja, tako da je moguće da u roku od 12 meseci savladate veštine za koje je ranije bilo potrebno od dve do četiri godine.

Na vama je samo da odredite da li ćete nastavu pohađati u prostorijama ITAcademy ili preko interneta i da od šest IT odseka izaberete onaj koji najviše odgovara vašim interesovanjima: Programiranje, Dizajn i multimedija, Administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili Razvoj mobilnih aplikacija.
Foto: Promo
Jednogodišnja obuka + praksa u regionalnim IT kompanijama

Najmodernija obuka na ITAcademy priprema vas za rad na najzahtevnijim pozicijama u IT sektoru. Međutim, da biste lako došli do poslova koji istovremeno donose i odličnu zaradu, potrebno je da po završetku školovanja steknete iskustvo kroz praktičan rad u IT kompanijama. ITAcademy vam pomaže i u tome.

Nakon završenog jednogodišnjeg školovanja, polaznici ITAcademy imaju i mogućnost da obavljaju stručnu praksu u nekim od najprestižnijih IT kompanija na tržištu. Kroz Centar za razvoj karijere (CCD), ITAcademy na različite načine poslovno sarađuje sa preko 300 uspešnih regionalnih kompanija.

U mnogim od njih polaznici ITAcademy već su ostvarili radnu praksu i stvorili sebi mogućnost za početak perspektivne karijere, a takva mogućnost obezbeđena je i za sve koji se prijave u ovom upisnom roku.

Dobijate 100 besplatnih sati u coworking HUBovima za razvoj freelance karijere i startup biznisa

Zahvaljujući saradnji ITAcademy sa Novom iskrom i IT hubovima, polaznici nastave u Beogradu dobijaju besplatno 100 radnih sati u ovim coworking prostorima.

Na ITAcademy ističu da ovakav dodatak školovanju, kakav nema nijedna druga edukativna ustanova u regionu, pružaju zato što veruju da će to biti idealna prilika da polaznici u društvu IT zajednice koja raste iskoriste znanje koje su stekli na ITAcademy i upoznaju se sa ljudima sa kojima će moći da pokrenu zajedničke projekte i stvore nove poslovne prilike. Jednostavno, na ovaj način ćete se pripremiti kako za posao u velikim IT kompanijama, tako i za započinjanje freelance karijere, koja će vam takođe omogućiti odličnu zaradu.

Ono što školovanje na ITAcademy čini posebno jedinstvenim jesu brojni besplatni edukativni servisi, koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu IT karijeru.

Na ITAcademy imate i mogućnost da potpuno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i nemačkog jezika, dobijate besplatan pristup prvoj edukativnoj online televiziji u regionu – LINKeduTV, a možete da učite i pomoću Android i iOS aplikacija. ITAcademy svim svojim polaznicima nudi šansu da putem besplatnih edukativnih programa, kao što su LINK Apprentice Program, DesignStudio i Programming Factory, razviju i realizuju svoje prve projekte. A ako u toku školovanja naiđete na bilo koji problem u učenju, na raspolaganju će vam biti i savetnik za pomoć u učenju.

Nije kasno da i vi postanete deo nove generacije na ITAcademy

Nastava na ITAcademy počinje 2. novembra. Upisni rok po promotivnim cenama uskoro se završava, a broj slobodnih mesta je ograničen.

Zato reagujte što pre, prijavite se putem ovog linka i obezbedite sebi IT školovanje koje će vas dovesti do odlično plaćenog posla za samo 12 meseci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: