BusinessAcademy slavi svoj rođendan i poklanja do 30% popusta

Jedna od najcenjenijih poslovnih škola u Srbiji i regionu i ove godine svoj rođendan obeležava na drugačiji način.

Izvor: B92

Utorak, 15.09.2020.

12:07

BusinessAcademy slavi svoj rođendan i poklanja do 30% popusta
Foto: Promo

U rođendanskoj nedelji BusinessAcademy poklanja popust do čak 30% na cenu upisa, a svi koji se prijave do 20. septembra dobijaju i poseban BONUS – besplatan kurs web dizajna u trajanju od 6 meseci i paket celoživotnog školovanja, koji vam omogućava da nakon jednogodišnjeg obrazovanja nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.
Foto: Promo
Broj onih koji će moći da iskoriste rođendanski poklon i upišu se po povlašćenim cenama je ograničen. Zato požurite i obezbedite svoje mesto što pre. Sve o rođendanskom poklonu BusinessAcademy možete saznati NA OVOM LINKU.

Proniknite u tajne najuspešnijih poslovnih ljudi današnjice

Školovanje na BusinessAcademy namenjeno je svima koji žele da steknu praktična znanja i veštine potrebne za profitabilnu i uspešnu karijeru u velikim kompanijama. Polaznici BusinessAcademy mogu da izaberu neki od 13 programa, koji su podeljeni u šest najznačajnijih poslovnih oblasti, i da za godinu dana, bez obzira na prethodna znanja, steknu obrazovanje koje će im omogućiti da započnu novu karijeru u sektoru.

Pronađite se u nekoj od poslovnih oblasti koja vas najviše interesuje i steknite znanja i veštine najuspešnijih poslovnih ljudi. Donesite odluku i krenite u svoju poslovnu avanturu.

Program BusinessAcademy ovlašćen je od Odeljenja za međunarodne ispite prestižnog Cambridge univerziteta, a nakon školovanja polaznici stiču sertifikate koji im obezbeđuju zaposlenje na nekim od najplaćenijih pozicija današnjice. U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava se održava na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici, i putem interneta – učenjem na daljinu, pa je tako usavršavanje za profitabilna zanimanja dostupno i onima koji zbog obaveza nemaju vremena da redovno pohađaju nastavu.

Bivši polaznici BusinessAcademy, koji su odmah nakon školovanja pronašli odlično plaćene poslove uprkos aktuelnoj situaciji na tržištu rada, najbolji su pokazatelj toga da je za 12 meseci moguće promeniti karijeru.

BONUS paket za doživotno školovanje i 6-mesečni kurs web dizajna za sve koji se prijave do 20. septembra Za uspešnu karijeru važno je i da uvek imate sveža i savremena znanja i da idete u korak sa potrebama na tržištu rada.

Zato u okviru ove akcije dobijate i dodatni paket 6-mesečne obuke za web dizajn, koji će vam omogućiti da kreirate i kontrolišete web sajtove, da pravite grafike, promotivni ili prodajni materijal.

Osim toga, nakon što završite jednogodišnje školovanje na BusinessAcademy, svaki put u budućnosti kada budete imali potrebu da nadogradite svoje znanje i upoznate najnovije trendove iz oblasti za koju ste se već usavršavali možete ponovo da upišete kurs besplatno i steknete najnovija znanja koja su vam potrebna. Na taj način dobijate doživotno školovanje vredno više desetina hiljada evra po ceni jednogodišnjeg programa.

Preuzmite svoj poklon i ostvarite svoju karijeru u svetu biznisa

Podsećamo: rođendanska akcija BusinessAcademy traje do 20. septembra. Ukoliko i vi želite da sledeće godine započnete uspešnu poslovnu karijeru, sada je pravi trenutak da načinite prvi korak. Iskoristite fantastičan popust na cenu upisa i po najpovoljnijim uslovima steknite tražena praktična znanja.

Broj mesta za upis po rođendanskim uslovima je ograničen, zato ne čekajte, prijavite se odmah i obezbedite svoje mesto među odabranima i ostvarite poslovnu karijeru o kojoj ste oduvek maštali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: