Prvi IPMA registrovani trening program u Srbiji na BusinessAcademy!

Menadžer projekata je zanimanje koje je u ekspanziji i sve je veća potražnja na tržištu rada za osobama koje poseduju znanja i veštine za vođenje kompletnih poslovnih projekata od početka do kraja. Za sve one koji žele da se bave ovim poslom imamo dobru vest. Sada imate priliku da u Srbiji učite po standardima i kriterijumima IPMA, globalne asocijacije iz projektnog menadžmenta, i da na kraju školovanja steknete prestižni, međunarodni IPMA sertifikat, koji će vas značajno izdvojiti od konkurencije kada budete tražili ili želeli da promenite posao.

Izvor: B92

Petak, 26.06.2020.

13:13

Prvi IPMA registrovani trening program u Srbiji na BusinessAcademy!
Foto: Promo

Menadžment projekata, program jednogodišnjeg usavršavanja iz oblasti projektnog menadžmenta na BusinessAcademy, stekao je status IPMA Registered Training Program, čime je postao prvi trening program u Srbiji zvanično registrovan od IPMA.

Status „IPMA REG” potvrđuje da su proces nastave i nastavni plan i program koji se realizuje na ovom odseku usklađeni sa zahtevima, kriterijumima i standardima International Project Management Association – IPMA. Ovo praktično znači da će svi oni polaznici BusinessAcademy koji su završili jednogodišnji program projektnog menadžmenta imati mogućnost da steknu dva međunarodno priznata sertifikata – BusinessAcademy sertifikat i IPMA sertifikat.

IPMA – International Project Management Association


International Project Management Association (IPMA) najstarija je globalna asocijacija iz projektnog menadžmenta, osnovana 1965. godine u Sjedinjenim Američkim Državama. Od tada do danas IPMA aktivno deluje na promociji i unapređenju razvoja kompetencija iz projektnog menadžementa i uspostavlja i razvija standarde iz ove oblasti na međunarodnom nivou. IPMA trenutno okuplja više od 70 nacionalnih predstavnika – Member Associations – širom sveta i usmerena je kako na pojedince i projektne timove, tako i na organizacije i vladine agencije.

Zašto je IPMA sertifikat značajan?


IPMA zvanična sertifikacija projektnih menadžera jedan je od najzastupljenijih i najrelevantnijih programa razvoja kompetencija iz projektnog menadžmenta na međunarodnom nivou.

U savremenim uslovima poslovanja gotovo da nema delatnosti, tj. oblasti rada, u kojoj projektni pristup, odnosno metodologija projektnog menadžmenta kao sredstva za efikasno upravljanje na svim nivoima organizacije, nije našao svoju odgovarajuću primenu.

Nema sumnje da će se tendencija rasta primene ove metodologije nastaviti i u narednom periodu i da će potreba za ovim specifičnim znanjima i veštinama, odnosno potreba za kompetentnim, obrazovanim i osposobljenim projektnim menadžerima, biti sve značajnija, te da će BusinessAcademy polaznici koji steknu IPMA sertifikat još lakše ostvarivati poslovne uspehe. Ovo je idealna prilika da, učeći u Srbiji, obezbedite sebi međunarodno priznati sertifikat koji je ogromna prednost pri zapošljavanju i odabiru željene poslovne karijere.

Najefikasniji put do konkretnih poslovnih znanja koja možete odmah naplatiti

Školovanje na BusinessAcademy namenjeno je svima koji žele da steknu praktična znanja i veštine potrebne za profitabilnu i uspešnu karijeru u velikim kompanijama. Polaznici BusinessAcademy mogu da izaberu neki od trinaest edukativnih programa, koji su podeljeni u 6 najznačajnijih poslovnih oblasti, i da za godinu dana, bez obzira na prethodna znanja, steknu obrazovanje koje će im omogućiti da započnu novu karijeru u sektoru preduzetništva, poslovne administracije, menadžmenta, marketinga i prodaje, finansija ili upravljanja projektima.
Foto: Promo
Program BusinessAcademy ovlašćen je od strane Odeljenja za međunarodne ispite prestižnog Cambridge univerziteta, a nakon školovanja polaznici stiču sertifikate koji im obezbeđuju zaposlenje na nekim od najplaćenijih pozicija današnjice. U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava se odvija na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici, i putem interneta – učenjem na daljinu, pa je tako usavršavanje za profitabilna zanimanja dostupno i onima koji zbog obaveza nemaju vremena da redovno pohađaju nastavu.

Bivši polaznici BusinessAcademy koji su odmah nakon školovanja pronašli odlično plaćene poslove uprkos aktuelnoj situaciji na tržištu rada najbolji su pokazatelj da je za 12 meseci moguće promeniti karijeru.

Snižene cene upisa važe do kraja meseca, iskoristite priliku, prijavite se i počnite da stvarate poslovnu karijeru o kojoj maštate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: