ITS i ITHS slave Dan škole i poklanjaju velike popuste

Dve vodeće obrazovne ustanove za IT u regionu Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS i Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS proslavljaju svoj Dan škole i tim povodom poklanjaju posebne pogodnosti za upis na najtraženije IT profile: do 1.370 evra popusta za upis na studijske programe ITS-a, uz besplatan prijemni u junu, kao i upis u ITHS sa popustom do 1.050 evra.

Izvor: PR

Četvrtak, 28.05.2020.

10:08

ITS i ITHS slave Dan škole i poklanjaju velike popuste
Foto: Promo

Svi koji se do nedelje 31. maja prijave za upis na ITS i ITHS dobijaju ove specijalne pogodnosti upisa, a predstavnici ovih škola ističu da je broj slobodnih mesta strogo ograničen i da svi zainteresovani treba da se prijave na vreme.

Jedinstveni IT obrazovni sistem u srcu Beograda

ITS i ITHS su osnovale dve vodeće regionalne kompanije u oblastima obrazovanja i IT-ja – LINKgroup i Comtrade – i smestile ih u središte najvećeg IT centra na našim prostorima i tako stvorile uslove za napredni vid školovanja kakvim se može pohvaliti malo koja ustanova u svetu.

Na samo pedesetak metara od kabineta za nastavu nalaze se vrhunski inženjeri kompanije Comtrade, koji svakodnevno primenjuju baš ona znanja koja se prenose na časovima i stvaraju softverske i hardverske proizvode koji se koriste širom sveta. Učenici i studenti tako imaju priliku da iz prve ruke svedoče o primenljivosti svega što nauče i da svoja znanja lako isprobaju i u praksi.

Rezultat svega toga je najsavremenija i najsveobuhvatnija edukacija za buduće IT eksperte, koja se sprovodi kroz devetogodišnji ciklus školovanja – četvorogodišnja Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, nakon koje učenici školovanje nastavljaju na trogodišnjoj Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije, a zatim upisuju i dvogodišnje master studije na ITS-u i tako zaokružuju svoje široko obrazovanje u najperspektivnijoj oblasti današnjice.

Srednja škola za nove generacije

Učenici ITHS-a dolaze iz svih delova Beograda, a njihov svakodnevni boravak u školi umnogome se razlikuje od prosečnog dana njihovih vršnjaka u drugim školama.

U nastavi u ITHS-u tradicionalna tabla zamenjena je interaktivnom tablom, koristi se elektronski dnevnik, a svaki učenik ima svoj laptop tokom nastave, koristi obrazovne aplikacije, nadopunjuje stečeno znanje online kursevima, koristi online biblioteku.

Učenicima Srednje škole za informacione tehnologije na raspolaganju je i e-learning platforma za učenje, na kojoj su im 24 sata dostupni svi materijali i informacije o nastavi. Mogu da pogledaju prezentacije, da imaju uvid u domaće zadatke koje treba da urade, da znaju raspored časova i kabineta, koliko su prisustvovali nastavi i koje ocene imaju. Matematiku vežbaju koristeći online testove, lektiru čitaju u elektronskom obliku, geografiju uče pomoću Google Eartha...
Foto: Promo
Diploma ITHS-a otvara vrata svih fakulteta u zemlji i inostranstvu, a naročito su vredni znanje i iskustvo koje učenici ponesu sa sobom. Većina učenika bira pogodnost da nastavi školovanje na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS, obrazovnoj instituciji koja je osnivač ove srednje škole.

92,86% uspešnih i zaposlenih diplomaca

U kreiranju studijskih programa ITS-a prihvaćeni su svetski standardi obrazovanja iz oblasti računarskih nauka, implementirani najkvalitetniji programi i ugrađena bogata iskustva kompanija osnivača iz višegodišnjeg rada na polju IT obrazovanja.

Da se odlična kombinacija učenja i prakse isplati, pokazuju upravo sjajni rezultati diplomaca na ITS-u. Prema podacima škole, čak 92,86% svršenih studenata ITS-a je uspešno, od toga se nešto više od 85% zaposlilo u struci i nastavilo da primenjuje stečena znanja i veštine, dok je skoro 8% studenata ITS-a nastavilo svoje studije i dalje profesionalno usavršavanje.

Kompanije u kojima rade studenti ITS-a neke su od najuspešnijih u regionu: Comtrade, Orion telekom, Asseco SEE, Omnicom Solutions, Telenor, Questys Solutions, Performance Technologies, Saga, Mozzart Bet, eFront, eGaming Consulting i mnoge druge, dok softverska rešenja koja su kreirali studenti u sklopu završnih radova koriste i institucije kao što su Uprava carina i APR.
Foto. Promo
IT master studije za buduće inženjere

Master studije informacionih tehnologija na ITS-u traju dve godine i pružaju širok spektar znanja iz ove oblasti. Studenti master studija dobijaju znanje iz oblasti projektovanja, izrade i implementacije softvera i sa zvanjem master strukovni inženjer informacionih tehnologija i sistema otvaraju vrata ka nekim od najplaćenijih poslova današnjice.

Master studije informacionih tehnologija nude širok spektar znanja iz raznih IT oblasti, pa u zavisnosti od predmeta koje izaberete na masteru, to mogu biti oblasti kao što su cloud computing, data science, big data, mobile development, digitalna forenzika, kriptografija, data mining, napredne web tehnologije, obezbeđenje kvaliteta softvera, napredno 3D modelovanje…

Započnite IT školovanje na ITS-u i ITHS-u po najpovoljnijim uslovima

Ne zaboravite da akcija za Dan škole na ITS-u i ITHS-u traje samo do 31. maja. Ako svoju budućnost vidite u IT-ju, iskoristite popust do 1.370 evra za upis na studijske programe ITS-a, uz besplatan prijemni u junu, kao i upis u ITHS sa popustom do 1.050 evra. Broj mesta po akcijskoj ceni je ograničen, prijavite se na vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: