Besplatno na FSU: Prijavite se za master-klas Slobode Mićalović

Maštate o tome da vam gluma bude životni poziv? Da igrate u filmovima, serijama, da nastupate na daskama koje život znače? Želite da svoj talenat pokažete čitavom svetu i postanete ono što ste oduvek hteli? Siguran put da ostvarite svoj san jeste da učite od najboljih, od onih kojima je pošlo za rukom da naprave uspešnu karijeru u glumačkom svetu.

Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Fakultet savremenih umetnosti organizuje za vas master-klas, koji je potpuno besplatan, a na kojem ćete od naše proslavljene glumice Slobode Mićalović saznati sve tajne glumačkog poziva.

Master-klas će se održati 18. i 19. januara u prostorijama FSU u Beograđanki, ulaz je besplatan, ali je broj mesta strogo ograničen. Zato je potrebno da se što pre prijavite jer je broj mesta strogo ograničen.

KOME JE NAMENJEN MASTER-KLAS?

Master-klas je namenjen svima koji vole glumu i koji bi želeli da to bude njihov poziv. Dakle, svima onima koji bi hteli da pitaju Slobodu sve što ih zanima i da im ona iz prve ruke prenese sopstvena iskustva u vezi sa svojim počecima.

O čemu će biti reči na MASTER-KLASU?

Sloboda će sa polaznicima master-klasa razgovarati o počecima svoje glumačke karijere i o tome kako je donela odluku da studira glumu. Predočiće im sa kakvim se sve teškoćama i preprekama susretala i na koji način je uspela da ih prevaziđe i izbori se za svoje mesto na glumačkom nebu. Biće reči i o prvom iskustvu sa kamerom i publikom, o tome kako izgleda rad na realizaciji jednog filma, o iskustvu rada sa najboljim domaćim rediteljima i kolegama glumcima.

Drugi dan master-klasa rezervisan je za praktičan rad. Zajedno sa Slobodom prisutni će simulirati scene koje će potom zajednički pregledati i glumica će im ukazivati na greške. Cilj je približiti polaznicima odnos koji stvaraju kamera i glumac.

Bogata glumačka karijera Slobode Mićalović

Sloboda Mićalović je ćerka Dragana Mićalovića, glumca iz Leskovca, od koga su ona i njena sestra Dragana nasledile glumački gen. Studirala je i završila glumu. Šira javnost prvi put je imala priliku da je vidi u ulozi Vaske u filmu Zdravka Šotre „Zona Zamfirova”. Potom dobija jednu od glavnih uloga u TV seriji „Mješoviti brak”, a prva velika glavna uloga bila joj je u seriji „Ranjeni orao”, gde je glumila Anđelku i koja je dostigla rekordnu gledanost. „Oskar popularnosti”, kao glumica godine, dobila je 2010. godine, a u braku je sa poznatim glumcem Vojinom Ćetkovićem.

Studenti Fakulteta savremenih umetnosti su na sceni već od prvog dana studija

Talenat za glumu je redak i treba ga negovati i razvijati. Put od početka studija do diplome diplomiranog dramskog umetnika nije lak, ali sve je lakše kada imaš podršku mentora i kolega.

Profesori glume na FSU su priznati i poznati glumci na našem glumačkom nebu. Imena Irfana Mensura, Branislava Lečića, Vide Ognjenović, Božidara Đurovića, Slobodana Beštića dovoljno govore sama za sebe. Svoje glumačko iskustvo nesebično prenose na svoje studente. Studije glume na FSU su prilika da započnete glumačku karijeru već od prvog dana studiranja. Steći ćete važno iskustvo na sceni, čekaju vas brojni aplauzi, nastupi i projekti.

Foto: Promo
Foto: Promo

Pretvorite svoj talenat u isplativo zanimanje

Fakultet savremenih umetnosti više od 20 godina uspešno školuje umetnike koji odgovaraju na sve zahteve modernog doba. Inovativan pristup nastavi i vrhunski stručnjaci koji su cenjeni profesionalci u svojim profesijama su zaštitni znak FSU. Ovaj jedinstveni fakultet kod nas spaja umetnost i tehnologiju i omogućava vam da svoj umetnički talenat pretvorite u isplativo zanimanje.

Na Fakultetu savremenih umetnosti možete birati između 13 programa na osnovnim studijama. U skladu sa svojim afinitetima i talentima, izaberite onaj koji će vam pomoći da napravite zapaženu umetničku karijeru: Slikarstvo, Živopis, Vajarstvo, Multimedije, Grafiku, Modni dizajn, Grafički dizajn, Dizajn enterijera, Game art, Multimedijalnu produkciju, Muzičke komunikacije, Primenjene medije i kreiranje sadržaja ili Glumu.

Predupis na FSU je u toku, postanite deo klase 2020/21. na vreme.

ZA SVE LJUBITELJE GLUME: OBEZBEDITE SVOJE MESTO NA MASTER-KLASU

Iskoristite priliku i učite od najboljih. Prijavite se za master-klas Slobode Mićalović potpuno besplatno. Master-klas će se održati 18. i 19. januara u prostorijama Fakulteta savremenih umetnosti (u Beograđanki).

NAPOMENA: Broj ljudi koji će moći da prisustvuju masterklasu je strogo ograničen. Studentima FSU su mesta garantovana, dok se mesta za ostale zainteresovane rezervišu do popunjavanja raspoloživih mesta. Prijavite se na vreme!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 33 idi na stranu