Najvredniji novogodišnji poklon: Savremeno obrazovanje

Nova godina nije samo vreme kada poklanjamo i dobijamo poklone već i kada rezimiramo i donosimo važne odluke za svoju i budućnost svoje porodice.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.12.2019.

09:50

Najvredniji novogodišnji poklon: Savremeno obrazovanje
Foto: Promo

Sada imate priliku da istovremeno donesete najbolju novogodišnju odluku i poklonite svom detetu najvredniji novogodišnji poklon: savremeno obrazovanje po najpovoljnijim uslovima. Savremena osnovna škola i gimnazija će vam pomoći u tome, jer vam za Novu godinu poklanjaju popuste na školarine do čak 45%.

Neki roditelji će svojoj deci za Novu godinu pokloniti mnoštvo materijalnih darova. Umesto gomile igračaka, koje će vaše dete vrlo brzo prerasti ili će prestati da mu budu interesantne, skupocenog telefona, slatkiša ili nekog drugog materijalnog poklona, vi imate jedinstvenu priliku da svom detetu obezbedite kvalitetno školovanje po povlašćenim cenama i samim tim investirate u njegovu uspešnu budućnost. Budite omiljeni Deda Mraz ove godine.

Sada je pravi trenutak da donesete najbolju novogodišnju odluku i svom detetu obezbedite srećnu i uspešnu 2020. i svaku narednu godinu. Upis po povlašćenim cenama traje do 3. januara, a možete se prijaviti OVDE.

Savremenim obrazovanjem do uspeha

Vaše dete se u Savremenoj može školovati na Nacionalnom, Kombinovanom ili Cambridge International programu Savremene gimnazije. Za koji god da se odlučite, budite sigurni da će učitelji i nastavnici biti potpuno posvećeni vašem detetu i da je školovanje uz modernu tehnologiju i najsavremenije uslove, kakve nude ove škole, karta za nastavak školovanja na najprestižnijim obrazovnim ustanovama u zemlji i inostranstvu.
Foto: Promo
Nakon što steknu priznate nacionalne i međunarodne diplome, koje su dokaz njihovih kvalifikacija, savremenim učenicima otvorena su vrata svih srednjih škola i fakulteta.

Škole iz obrazovnog sistema „Savremena” nalaze se na tri lokacije: na Novom Beogradu (Omladinskih brigada 86), u centru grada (Masarikova 5, Palata Beograd) i u Šumatovačkoj 45 na Vračaru. Savremena osnovna škola i gimnazija deo su LINK educational Alliance, edukativnog sistema kompanije LINKgroup. Savremena radi po Kembridž planu i programu, ali i po planu i programu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, koji se neprestano osavremenjuju i prilagođavaju potrebama učenika. U modernom okruženju, u kakvom uče savremeni učenici, i uspesi dolaze mnogo lakše.

Savremena osnovna škola za razvoj punog potencijala deteta

Savremena osnovna škola je zdravo, sigurno i podsticajno okruženje za razvoj višestruke inteligencije i dostizanje punog potencijala učenika. Kroz multidisciplinarne, interaktivne i kreativne časove, prilagođene potrebama i afinitetima deteta i podržane najsavremenijom edukativnom tehnologijom, Savremena predstavlja podsticajno okruženje za kompletan razvoj dečje ličnosti i talenata.
Foto: Promo
Personalizovanu nastavu na srpskom i/ili engleskom drže posvećeni učitelji i nastavnici, a posebno je obogaćena raznovrsnim programom nakon nastave i vannastavnim aktivnostima, kao što su izleti, časovi i sportske aktivnosti u prirodi, zanimljive radionice i sekcije, posete muzejima i sajmovima, odlasci na predstave i koncerte i slično.

Ukratko, u Savremenoj učenici dobijaju jedinstveno obrazovno iskustvo koje ih priprema za uspeh u 21. veku. Sve ovo čini Savremenu osnovnu školu najmodernijom osnovnom školom u regionu i pravom Future Ready School.

Savremena gimnazija – mesto gde uče i odrastaju lideri budućnosti

U jedinstvenim, posebno dizajniranim učionicama Savremene gimnazijeIntelligent Classroom i Google Technology – vaš budući gimnazijalac svesku će rado zameniti iPad uređajima, interaktivnom tablom i Google aplikacijama i lako će upijati znanja, dok ćete vi, kao roditelj, moći svakodnevno da proveravate njegove ocene u elektronskom dnevniku.
Foto: Promo
Učenje u Savremenoj podržano je i primenom Amazon Echo i Samsung Gear VR uređaja, jedinstvene e-Learning platforme, 3D štampača, 3D olovke i 3D skenera, a uz sve to, ono je interaktivno, kreativno i zanimljivo, jer profesori, vrhunski stručnjaci u svom poslu, neprestano pronalaze nove, drugačije načine prenošenja znanja i nastoje da učenici to znanje praktično usvoje.

U Savremenoj vlada disciplina, ali se uči bez stresa. Učenici stiču znanja na kreativan način, uz eksperimente u savremeno opremljenoj laboratoriji, kroz ogledne časove i bogate vannastavne aktivnosti – posete kulturnim manifestacijama, pozorištima i bioskopima, nezaboravne izlete, humanitarne akcije… Ovo je samo deo zdravog okruženja u kome učenici Savremene rastu i stiču znanja i veštine za ceo život.

Donesite najbolju novogodišnju odluku – obezbedite mesto u Savremenoj po najpovoljnijim uslovima

Zato tokom ovih praznika zaboravite na slatkiše, igračke, još jedan od bezbroj komada odeće i druge poklone koji bi vašem detetu pružili samo kratkotrajnu radost i zadovoljstvo i izaberite moderno školovanje u Savremenoj osnovnoj školi i gimnaziji. Jer samo je kvalitetno obrazovanje poklon koji nema rok trajanja i ne može se potrošiti!

Prijavite se odmah jer je broj učenika koji mogu da se upišu po ovim uslovima ograničen i mesta će se popunjavati po redosledu prijava. Donesite najbolju novogodišnju odluku za svoju porodicu i upišite svoje dete u Savremenu osnovnu školu i gimnaziju do 3. januara po najpovoljnijim uslovima i školarinama nižim do čak 45%.

Za više informacija i prijavu kliknite OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: