Novo na ITAcademy: Jednogodišnji program za Python Development

Važne vesti stižu sa ITAcademy za sve one koji žele da postanu uspešni programeri.

Izvor: B92

Utorak, 01.10.2019.

16:05

Novo na ITAcademy: Jednogodišnji program za Python Development
Foto: Promo

Zbog sve većih zahteva IT tržišta za kvalitetnim Python developerima i potrebe zainteresovanih za ovo zanimanje da na jednom mestu steknu sve potrebne veštine, na ovoj međunarodnoj edukativnoj ustanovi pokrenut je novi jednogodišnji obrazovni program – Python Development.
Foto: Promo
Obuka na ovom programu počinje 1. decembra u najmodernije opremljenim ITAcademy učionicama u Beogradu, traje ukupno 252 časa i uključuje 3 meseca prakse, kurseve engleskog i nemačkog, 100 besplatnih sati u IT HUBovima, kao i mogućnost da steknete međunarodno priznate sertifikate.

Sa ITAcademy ističu da je zbog visokog nivoa prostornih i tehničkih kapaciteta koje nastava za Python programiranje zahteva broj mesta strogo ograničen i da svi zainteresovani treba da se prijave na vreme.

Isplativa tehnologija koju koriste najveće kompanije i organizacije

Pajton je trenutno najpopularniji programski jezik prema indeksu najvećeg svetskog udruženja IT stručnjaka – IEEE Computer Society. Njegovu popularnost potvrđuje i najviše rangiranje u TIOBE Index i Stack Overflow anketama, ogroman broj GitHub projekata koji ga koriste, kao i podatak da je već godinama ovo programski jezik koji developeri najviše žele da savladaju u budućnosti.

Koliko je Python dobar programski jezik govori činjenica da ga koriste neke od najvećih svetskih organizacija i kompanija – Google, Facebook, Wikipedia, NASA, CERN, Njujorška berza, Amazon, Spotify, Mozilla i Dropbox samo su neke od njih.

Kod nas je tražnja za ovim stručnjacima sve veća, pa su plate Python developera među najvišim u regionu – od 900€ za juniore do preko 2.600€, koliko mesečno zarađuju seniori (pri čemu su plate u inostranstvu i višestruko veće).
Foto: Promo
Lak za učenje i veoma zabavan za korišćenje

Ime Python jezika potiče od britanske televizijske komedije Monty Python’s Flying Circus, čime je Gvido van Rosum, koji je započeo razvoj ove tehnologije, želeo da naglasi svoj osnovni cilj pri pravljenju novog jezika – da programiranje postane zabavno kao i pomenuta serija.

Python se lako uči. Njegova sintaksa je dizajnirana da bude čitljiva i jednostavna i dosta liči na običan engleski jezik. Broj funkcija u samom jeziku je mali, pa zahteva malo uloženog truda da se naprave prvi programi. Zato i ne čudi podatak da je Python najpopularniji početni programski jezik koji se izučava u školama i na univerzitetima, a često ga uče i programeri koji žele da savladaju drugi ili treći programski jezik.

Kompletna priprema za pronalaženje posla za manje od godinu dana

Školovanje na ITAcademy ne samo da vam donosi najsavremenija znanja za novo zanimanje, već vas i u potpunosti priprema za izlazak na tržište.

Polaznici će imati priliku da se edukuju po najsavremenijem planu i programu i da se pripreme za odlično plaćene poslove u oblastima kao što su web i API development, data science, automatizacija sistema, machine learning, robotika, veštačka inteligencija, kreiranje igrica i još mnogo toga.

Kao ITAcademy polaznik, besplatno dobijate i 100 radnih sati u IT HUBovima za razvoj freelance karijere i startup biznisa, fakultativne kurseve engleskog i nemačkog jezika tokom obuke, kao i šansu da nakon školovanja pohađate stručnu praksu u nekim od najprestižnijih domaćih kompanija.

Uz to, ITAcademy Centar za razvoj karijere, čije su usluge besplatne, pomoći će vam da se povežete sa najboljim poslodavcima i donesete najprofitabilnije odluke prilikom pronalaženja posla. Prijavite se na vreme - broj mesta je ograničen

Nastava na novom Python Development programu počinje 1. decembra u moderno opremljenim prostorijama ITAcademy u Beogradu. Zbog školovanja po najsavremenijim uslovima, broj slobodnih mesta za pohađanje ovog smera je strogo ograničen.

Zato ne gubite vreme, prijavite se što pre i postanite programer koji ne čeka na odlično plaćen posao

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: