Važne vesti za osmake: ITHS nagrađuje najbolje učenike besplatnim školovanjem

Odlične vesti za sve osmake koji žele da se školuju za najtraženija zanimanja današnjice dolaze nam iz Srednje škole za informacione tehnologije - ITHS. Ova Comtrade IT škola otvorila je novi ciklus programa finansijske podrške za najbolje učenike, koji izabranima donosi do 100% popusta na školarinu.

Izvor: B92

Sreda, 15.05.2019.

13:15

Važne vesti za osmake: ITHS nagrađuje najbolje učenike besplatnim školovanjem

Danas je svima jasno da ulaganje u obrazovanje nije luksuz, već najbolja odluka koju roditelj može doneti za budućnost svoje dece. Ipak, trud i rad učenika koji se ističu među svojim vršnjacima treba da budu nagrađeni, a uspeh ne sme da zavisi samo od platežnih mogućnosti roditelja.

Zato je Srednja škola za informacione tehnlogije (ITHS) pokrenula program finansijske podrške za najuspešnije učenike, pa je školovanje za IT profesije budućnosti u najsavremenijim uslovima dostupno svim darovitim i ambicioznim osmacima.

Vredne nagrade koje donose od 10% do 100% popusta za školovanje

Svi talentovani i uspešni učenici, vukovci, odlični i vredni sportisti mogu da se prijave za jedan od 5 programa podrške ove IT srednje škole, koju su osnovale dve vodeće regionalne kompanije u oblastima obrazovanja i IT-ja – LINK group i Comtrade, i smestile u središte najvećeg IT centra na našim prostorima kako bi stvorile uslove za napredni vid školovanja, kakvim se može pohvaliti malo koja ustanova u svetu.

Na taj način učenici mogu ostvariti popust na školarinu od 10% do čak 100%.
Tako program podrške „Bill Gates”, namenjen mladim programerima, pruža ogromnu šansu mladim ljudima koji žele da budu lideri u IT sektoru, koji su već prepoznali da su informacione tehnologije budućnost i da je programiranje najperspektivniji posao današnjice. Ovaj program podrške učenicima donosi 100% popusta na vrednost školarine.

ITHS nagrađuje i učenike koji su se posebno dokazali na takmičenjima i osvajali diplome i priznanja. Ovaj program podrške, koji nosi ime Nikole Tesle, takođe ima vrednost od 100% školarine.

Oni iza kojih već stoje zapaženi sportski uspesi u konkurenciji su za program podrške „Carl Lewis”, koji pokriva 50% vrednosti godišnje školarine. Vukovci i učenici sa odličnim uspehom konkurišu za programe podrške „Vuk Karadžić” i „Albert Einstein”, vrednosti 33%, odnosno 10% školarine.

Svoju prijavu za neki od ovih programa finansijske podrške možete besplatno poslati preko sajta ITHS-a.

Škola po meri novih generacija

Srednja škola za informacione tehnologije ITHS radi po nastavnom planu i programu akreditovanom od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Školski kompleks ITHS-a nalazi se u moderno opremljenom IT Tehnološkom centru kompanije Comtrade na Novom Beogradu. U školi su tableti, aplikacije i elektronske interaktivne table obavezna nastavna sredstva, dok su prezentacije pomoću projektora, korišćenje računara u učionici, online komunikacija sa profesorima i prosleđivanje materijala putem elektronske pošte redovne nastavne aktivnosti. Tokom četvorogodišnjeg školovanja učenici ITHS-a stiču moderno obrazovanje, koje omogućava zaposlenje odmah po završetku škole, ali i direktnu prohodnost na sve tehničke i prirodno-matematičke fakultete u Srbiji i inostranstvu.

Sve ovo čini školovanje u ITHS-u potpuno drugačijim od svega na šta smo navikli kod nas.

Predstavnici škole navode da zbog raznovrsnosti programa podrške i kriterijuma za izbor svako ima šansu da bude izabran. Komisija škole odluku o dodeli nagrada donosi dve nedelje po zatvaranju konkursa, a detalje o konkursu i formu za prijavu pronaći ćete na sajtu ITHS-a. Pošaljite prijavu i obezbedite svom detetu školovanje u IT školi budućnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: