Ovog 1. maja izborite se za odlično plaćen posao

Prvi maj je za mnoge savršen trenutak za predah u prirodi i uživanje u hrani i piću, ali ove godine praznik rada donosi vam nešto mnogo više od toga – priliku da promenite život i izborite se za odlično plaćen posao!

Izvor: PR

Utorak, 30.04.2019.

08:00

Ovog 1. maja izborite se za odlično plaćen posao
Foto: Promo

ITAcademy je organizovala veliku prvomajsku akciju koja vam omogućava da ostvarite preko 800 evra popusta na jednogodišnje školovanje za najtraženije IT pozicije.

Postanite deo radničke IT klase, koja radi najplaćenije poslove današnjice

Praznik rada većina radnika dočekuje tako što se bori da uopšte dođe do bilo kakvog radnog mesta, da na poslu ima platu koja će im omogućiti pristojan život i da rade u normalnim uslovima.

Ipak, postoji i radnička klasa koja ne mora da brine o ovim stvarima. Oni koji su na vreme shvatili da je budućnost u informacionim tehnologijama i postali deo radničke IT klase ne samo da ne moraju da čekaju na posao već u najvećem broju slučajeva mogu da biraju gde će i za koju platu raditi.

Zato sa ITAcademy poručuju: Nek ovaj 1. maj ne protekne samo u znaku jela, pića i odmora u prirodi. Iskoristite ga da promenite svoj život i karijeru!

800 evra popusta za najsavremenije IT školovanje u regionu

Velika prvomajska akcija na ITAcademy traje samo do 6. maja i omogućava vam upis uz preko 800 evra popusta na jednogodišnje, najsavremenije IT školovanje. Na vama je samo da od 6 oblasti izaberete onu koja najviše odgovara vašim interesovanjima: Programiranje, Dizajn i multimedija, Administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili Razvoj mobilnih aplikacija.

Pored IT veština koje vas pripremaju za profitabilnu karijeru, ITAcademy vam pruža i šansu da steknete neophodno radno iskustvo već tokom školovanja, kao i priliku da stupite u kontakt sa najboljim poslodavcima preko Centra za razvoj karijere i tako što pre pronađete odličan posao.
Foto: Promo
Učenje iz učionice ili preko interneta

Do praktičnih znanja koja su vam neophodna da biste započeli IT karijeru možete doći na način koji vama najviše odgovara – školovanjem iz moderno opremljenih učionica ITAcademy ili online, putem platforme za učenje na daljinu.

Ova platforma vam omogućava da preko interneta prelazite gradivo, pratite predavanja, komunicirate sa predavačima i kolegama i imate iste uslove školovanja kao i polaznici koji nastavu prate iz učionica, gde god da se nalazite. Oba modela školovanja donose vam jednaku stručnost i priliku da steknete neki od brojnih međunarodno priznatih IT sertifikata koji će predstavljati zvaničnu potvrdu vaših stečenih znanja.

Broj mesta je ograničen. Prijavite se na vreme!

Prvomajska akcija na ITAcademy traje do 6. maja, a broj polaznika koji će moći da ostvare preko 800 evra popusta prilikom upisa je ograničen. Sa ITAcademy ističu da će broj slobodnih mesta biti raspoređen prema redosledu pristiglih prijava i da svi zainteresovani treba da se prijave na vreme ukoliko žele da rezervišu svoje mesto.

Ako želite da započnete svoje IT školovanje na ITAcademy koje će vam omogućiti da sledeće prvomajske praznike dočekate kao visoko plaćeni stručnjak, prijavite se putem ovog linka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: