Najsavremenija osnovna škola u regionu otvorila upis za učenike II, III, IV i V razreda

Dobre vesti stižu nam iz Savremene osnovne škole: zbog velikog interesovanja roditelja, otvoren je upis i za učenike II, III, IV i V razreda. I ne samo to, do kraja aprila važe najpovoljniji uslovi upisa uz popust od čak 40% posto nakon čega na snagu stupaju redovne cene.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.04.2019.

13:34

Najsavremenija osnovna škola u regionu otvorila upis za učenike II, III, IV i V razreda
Foto: Promo

Sada je i starijim osnovcima dostupno obrazovanje po svetskim standardima. Svi roditelji koji se prijave do kraja aprila moći će da školuju svoje dete za samo 275 evra mesečno u najsavremenijoj osnovnoj školi na našim prostorima.

Direktorka Osnovne škole Savremena, Jasmina Franolić, povodom otvaranja upisa i za više razrede ističe:

– Iako smo planirali da ove godine upisujemo samo prvake, interesovanje roditelja starijih osnovaca premašilo je sva naša očekivanja. Ljudi su prepoznali da je Savremena jedinstvena škola u regionu i prava sredina za razvoj njihove dece i mi smo rešili da im izađemo u susret. Otvorili smo upis za učenike II, III, IV i V razreda i nagradili roditelje najpovoljnijim uslovima upisa, koji važe do kraja aprila, jer verujemo da kvalitetno obrazovanje treba da bude dostupno svima.

Pojednostavljena procedura za upis

Procedura za upis u II, III, IV i V razred Savremene maksimalno je pojednostavljena i olakšana kako bi brojni zainteresovani roditelji mogli što lakše da upišu svoje dete.

Testiranje se obavlja u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi, a na osnovu njega vrši se procena afiniteta, tipa ličnosti, stila učenja, sposobnosti i talenata budućeg savremenog osnovca. Iz Savremene ističu da test nije eliminacionog tipa, već ima za cilj da se kreira jedinstveni, personalizovani program za svakog učenika.
Foto: Promo
Testiranje je posebno važno jer omogućava formiranje optimalnih odeljenja u kojima se svaki učenik razvija u podsticajnoj sredini. Školski psiholog, Milena Tarbuk, naglašava:

– Na osnovu rezultata testa formiramo optimalna odeljenja sa ograničenim brojem učenika. Svako odeljenje sastoji se od osnovaca komplementarnih osobina, tipova ličnosti i sposobnosti; oni jedni druge ohrabruju na napredak u prijateljskoj i podsticajnoj atmosferi. Vodimo računa o svakom detetu pojedinačno, ali i o grupi u kojoj uči i razvija se, jer samo tako se postižu najboji rezultati za vaše dete.

Pažljivo osmišljen program za napredak učenika

Na osnovu toga se nastavni proces usklađuje sa afinitetima i sposobnostima svakog učenika, što u praksi donosi najbolje rezultate. Tako svaki osnovac praktično ima svoj „lični dnevnik”, zahvaljujući kome učitelji, nastavnici i roditelji imaju potpun uvid u njegov napredak tokom školovanja.

Bez obzira na to koji program obrazovanja izaberete: Kombinovani ili Nacionalni, on će biti personalizovan u skladu sa potrebama i afinitetima vašeg deteta, što će mu omogućiti nesmetan napredak i doneti najbolje rezultate u školovanju.

Mama jednog prvaka, Dragana Lajšić, nije krila svoje oduševljenje zbog mogućnosti da od predstojeće školske godine upiše svog osnovca u Savremenu:

– Bila sam veoma razočarana što nisam mogla svoje dete da upišem u drugi razred u Savremenoj. Međutim, ubrzo su me obradovali lepim vestima. Čim sam čula da je otvoren upis i za II razred, prijavila sam se i sada sledi testiranje, a od septembra smo savremeni osnovci. Sigurna sam da je Savremena najbolja sredina za razvoj mog sina.

Podsticajna sredina za učenje i razvoj talenata

Savremena osnovna škola je jedina u regionu koja u nastavi primenjuje koncept razvoja višestruke inteligencije istaknutog profesora sa Harvarda Hauarda Gardnera. Zahvaljući ovome, vaše dete neguje svoje različite talente i veštine i razvija se na sveobuhvatan i izbalansiran način.
Foto: Promo
Nastava u Savremenoj osnovnoj školi odvija se u moderno opremljenim prostorijama, STEAM labovima i prostranim, multifunkcionalnim dvorištima specijalno kreiranim za najefikasnije usvajanje znanja i izbalansiran razvoj osnovaca.

Nastava je takođe potpomognuta edukativnom tehnologijom koja proces učenja čini efikasnijim i omogućava učenicima da moderne tehnologije koriste na kreativan i produktivan način.

U skladu sa svetskim konceptom obrazovanja koji se neguje u Savremenoj, osnovci ove škole od ranog uzrasta stiču i IT znanja i veštine kroz internacionalni ICT Cambridge kurikulum. Zahvaljujući tome, učenici ovladavaju digitalnom pismenošću, tako važnom za svakog obrazovanog i uspešnog pojedinca u 21. veku.

Savremena osnovna škola pruža bezbedno i inovativno okruženje u kome deca kroz interaktivnu i projektnu nastavu usvajaju ključna znanja, afirmišu brojne talente, ohrabruju se na samostalan istraživački rad, kritičko razmišljanje i stiču ljubav prema celoživotnom učenju. Iznad svega, osnovci Savremene jedni druge podstiču na napredak i u prijateljskoj i porodičnoj atmosferi odrastaju u dobre ljude sposobne da doprinesu zajednici kojoj pripadaju.

Svetsko obrazovanje po najpovoljnijim uslovima

Zahvaljujući otvorenom upisu za učenike II, III, IV i V razreda, sada je i vašem detetu dostupno prestižno obrazovanje za samo 275 evra mesečno. Ne zaboravite da povlašćene cene upisa važe samo do kraja aprila.

Požurite i prijavite se na vreme.»

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: