E-learning osvaja svet: Ovo su sve prednosti studiranja online

Vremena za sticanje novih veština je sve manje, što znači i manje prilika za promenu karijere nabolje. Iz tog razloga e-learning ubrzano osvaja svet jer omogućava uspešno balansiranje obaveza i želje za usavršavanjem.

Izvor: B92

Petak, 18.01.2019.

16:36

E-learning osvaja svet: Ovo su sve prednosti studiranja online

Ubrzani ritam života diktira nova pravila kada je reč o školovanju. Nemaju svi vremena da se posvete isključivo školovanju – tu su porodične obaveze, trenutno zaposlenje, zdravstveno stanje itd. Zbog toga je e-learning odlično rešenje, koje nudi praktično sve što i klasično školovanje, dodajući na to značajne i dodatne prednosti učenja na daljinu. 1. Sami birate kada ćete da učite

Jedna od glavnih prepreka za klasično pohađanje nastave je nedostatak vremena. Jednostavno, nemamo svi vremena da se posvetimo isključivo školovanju. Zbog toga je online učenje odlično rešenje jer omogućava učenje u bilo koje doba dana i noći.

Drugim rečima, kad god vam odgovara, možete da pristupite bogatoj online arhivi koja sadrži snimke predavanja i materijale za učenje. Najbolje od svega je što su vam za ovakav vid učenja potrebni samo internet i laptop putem kog ćete učiti. 2. Materijal za učenje je uvek dostupan

Kad je o klasično školovanje u pitanju, od vas se očekuje da budete redovni na predavanjima. To je mnogima glavna prepreka jer jednostavno ne mogu to da postignu od brojnih obaveza. Kada je e-learning u pitanju, vi sami određujete kada ćete da pratite predavanja i učite.

Platforma za učenje na daljinu je dostupna 24 sata dnevno, što znači da imate punu slobodu pri organizaciji svog vremena. Jednostavno, pravo vreme za učenje je ono koje vama najviše odgovara!
3. Možete da učite sa bilo koje lokacije

Posebna pogodnost online učenja je što niste vezani za jedno mesto. Na ovaj način ne morate da putujete na predavanja, niti da se selite u drugi grad radi školovanja. Učenjem na daljinu ćete steći ista znanja, ali nećete biti prinuđeni da se odreknete svog komfora.

Naravno, tu je i velika ušteda vremena i novca, jer uz e-learning možete da učite iz svoje sobe, kafića ili obližnjeg parka. Na ovaj način ćete usvajati znanja još efikasnije jer ćete moći da se fokusirate isključivo na školovanje. 4. Garantovani kvalitet znanja i diplome

Učenjem na daljinu nećete biti uskraćeni za diplome i sertifikate. Naprotiv, mnoge ustanove, kao što je kod nas ITAcademy, garantuju da online školovanjem imate jednake mogućnosti kao i klasični polaznici. To znači da ćete steći jednako kvalitetna znanja i međunarodno priznate diplome i sertifikate baš kao da ste učili u učionici.
5. Stalna podrška predavača

Bez obzira na to da li se školujete na klasičan način ili online, predavači su uvek tu da pomognu. E-learning plaftorma za učenje omogućava laku komunikaciju sa predavačima koji su uvek tu da pomognu. Na ovaj način nećete nikad biti sami znajući da uvek možete da se obratite stručnjacima kako bi rešili svaku nedoumicu. E-learning donosi primenjiva znanja koja mogu da vam promene život

Ne dešava se svaki dan da saznate da nikad nije kasno za stručno usavršavanje, pa čak i prekvalifikaciju. To se naročito odnosi na IT industriju kojoj konstantno nedostaju radnici. E-learning je iz ovih razloga osvojio svet – omogućivši svima da odaberu najbolji program školovanja i promene svoj život na bolje. Najbolje od svega je što to možete da postignete kad god poželite, dovoljno je samo na donesete najbolju odluku za sebe i svoju karijeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: