ITAcademy i Oracle upisuju novu generaciju budućih Java programera

Sa ITAcademy nam ponovo stižu odlične vesti. Zbog velikog interesovanja za Java programiranje ova međunarodna obrazovna ustanova, koja se već godinama uspešno bavi edukacijom IT kadrova, pokrenula je nove grupe na Java Development programu za polaznike koji će nastavu od 1. decembra pohađati u najmodernije opremljenim učionicama u Beogradu.

Izvor: B92

Petak, 05.10.2018.

10:40

ITAcademy i Oracle upisuju novu generaciju budućih Java programera

Iz ITAcademy nas obaveštavaju i da je produženo uspešno partnerstvo sa kompanijom Oracle, drugom po veličini softverskom kompanijom na svetu.

To znači da je ITAcademy i dalje jedini zvanični Oracle WDP Partner u Srbiji, što polaznicima omogućava najsavremeniju obuku za Java tehnologiju po specijalizovanom Oracle trening programu.

Šta vam donosi edukacija po standardima kompanije Oracle?

Svi koji izaberu ITAcademy kao svoj put ka odličnoj zaradi u oblasti Java programiranja, u tome imaju podršku ove gigantske kompanije. Ova saradnja omogućava polaznicima pohađanje specijalizovane grupe kurseva koji su usklađeni po Oracle programima i koji donose praktična znanja prilagođena trenutnim potrebama IT tržišta.

Takođe, školovanje na ITAcademy omogućava vam da steknete prestižne međunarodne Oracle sertifikate, koji imaju posebnu vrednost u očima poslodavaca upravo zbog ogromne zastupljenosti programskih rešenja ove kompanije širom sveta.

Školovanje u najmodernijim uslovima

Nastava na ITAcademy odvija se u savremeno opremljenim učionicama, na najnovijoj opremi i uz mentorsku podršku IT stručnjaka, što vam omogućava da za samo 2 semestra steknete kompletnija znanja iz Java programskog jezika nego na nekom tehničkom fakultetu.

Predavanja su zasnovana na praktičnim primerima, minimumu teorije i maksimumu prakse. Učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavate da samostalno obavljate budući posao.
Sertifikati za odličnu zaradu i siguran posao

Do Oracle sertifikata, koji predstavljaju sinonim za odličnu zaradu i sigurnu budućnost, možete doći školovanjem po programu Java Development, koji vas priprema za programiranje u najzastupljenijem programskom jeziku današnjice.

Znanja koja usvojite kroz jednogodišnje obrazovanje omogućiće vam da se bavite programiranjem raznih softverskih rešenja i aplikacija za Android operativni sistem koji vam mogu doneti zaradu od 600 evra na početku karijere do čak 4 puta veće cifre posle nekoliko godina sticanja iskustva.

Prijavite se što pre, broj mesta je strogo ograničen

Kako bi svaki polaznik imao adekvatnu podršku predavača i najbolje tehničke uslove za rad, broj dodatnih slobodnih mesta na Java programu je strogo ograničen.

Ako želite da obezbedite sebi povlašćenu priliku da već od 1. decembra pohađate najsavremeniju nastavu uz podršku velike svetske kompanije koja je sinonim kvaliteta kada je reč o Java tehnologiji, posetite sajt ITAcademy i prijavite se na vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: