ITAcademy: Ako se ne zaposlite, dobijate besplatno školovanje

Diploma, nažalost, ne znači nužno i siguran posao. Dva su osnovna razloga koja dovode do ove pojave. Prvi je taj da mnoge visokoškolske ustanove ne pripremaju svoje studente za tržište rada, jer im nude samo uopštena teorijska znanja koja ne mogu da primene u realnim poslovnim okruženjima. Drugi razlog je činjenica da postoji mnoštvo raznolikih kurseva u trajanju od svega nekoliko meseci, koji su apsolutno neadekvatni da bi se savladala bilo koja ozbiljna nastavna materija.

Izvor: PR

Petak, 28.09.2018.

11:15

ITAcademy: Ako se ne zaposlite, dobijate besplatno školovanje

Dodatna otežavajuća okolnost je to što veliki broj obrazovnih ustanova ne pruža nikakve programe podrške ili prekvalifikacije svojim polaznicima, te se često dešava da diploma bude bezvredan papir, jer njen vlasnik ne može da pronađe posao.

Ipak, u Srbiji postoji škola koja maksimalno brine o svakom svom polazniku i nudi garancije za stručnost nakon završetka školovanja. ITAcademy nudi besplatno školovanje svim svojim polaznicima koji ne uspeju da pronađu posao godinu dana nakon završetka obuke.

Na koji način ITAcademy garantuje stručnost i znanje?

Garancija stručnosti polaznicima koji uspešno završe školovanje na ITAcademy zasniva se na čitavom nizu međusobno usklađenih koraka i servisa, koji zajednički dovode do toga da budući IT stručnjaci na jednostavan način dolaze do visoko plaćenih poslova. Čak i u slučaju da školovanje započnu kao potpuni početnici, bez prethodnog poznavanja informacionih tehnologija, polaznici su u prilici da kroz godinu dana ovladaju svim neophodnim znanjima za započinjanje uspešne IT karijere.

Savremen program sa mogućnošću sticanja međunarodnih IT sertifikat

Program koncipiran tako da odgovara principima obuke najpoznatijih svetskih IT kompanija jedna je u nizu stvari koje ITAcademy izdvajaju od drugih obrazovnih ustanova. Fokus nastavnog plana je na rešavanju realnih problema kakvi se sreću u svakodnevnom poslovnom okruženju. To znači da svršeni akademci već nakon 12 meseci učenja i prkatičnog rada mogu da se zaposle u prestižnim kompanijama iz oblasti informacionih tehnologija. Takođe, sticanje međunarodnih sertifikata iz svih oblasti IT-ja predstavlja dodatnu povoljnost, jer je poznato da poslodavci izuzetno cene ove osvedočene dokaze znanja i stručnosti.

Najiskusniji predavači sa realnim radnim iskustvom

Celokupno nastavno osoblje ITAcademy, pored neupitne stručne kompetentnosti, poseduje ogromno iskustvo rada u IT sektoru. Ovakva selekcija nastavnog kadra je neophodna jer samo predavači koji znaju sve tajne realnog funkcionisanja poslovnih sistema mogu na pravi način da prenesu znanje polaznicima. Tim predavača sastavljen od doktora nauka, magistara i specijalista ima preko 110 objavljenih stručnih radova u zvaničnim IT publikacijama i preko 180.000 sati razvoja softverskih i dizajnerskih projekata.

Celokupna nastava podržana najsavremenijom tehnologijom

Savremen nastavni program je u potpunosti podržan najnovijom tehnologijom. Osim platforme za učenje na daljinu – Distance Learning System, u koju je uloženo dve decenije predanog rada, polaznici su u prilici da prate nastavu na tradicionalan način, na najkvalitetnijoj opremi, koja zadovoljava standarde najvećih svetskih univerziteta. Takođe, nova metodologija Arhitektura saznanja služi da polaznici na ispravan način koriste savremene medije za prenos znanja i time im omogućava da jednostavno stiču nove veštine. Ovakav pristup omogućava polaznicima tri do četiri puta veće angažovanje tokom učenja i slušanja predavanja, tako da je kompleksnu materiju moguće efikasno savladati u periodu od dvanaest meseci.
Foto: Promo
Radno iskustvo već tokom školovanja

Mogućnost primene teorije u praksi jedan je od najbitnijih faktora za pronalaženje posla nakon školovanja. ITAcademy obezbeđuje neophodnu tehnologiju i svim svojim polaznicima nudi šansu da preko potpuno besplatnih edukativnih servisa, kao što su Link Apprentice Program, DesignStudio i Programming Factory, razviju i realizuju svoje projekte. Na taj način oni stiču neophodno radno iskustvo i dobijaju mogućnost da se povežu sa klijentima i poslodavcima.

Pomoć u učenju u svakoj prilici

Za sve poteškoće koje mogu da se jave tokom školovanja, polaznici ITAcademy dobijaju rešenje u vidu Savetnika za pomoć u učenju. Ovaj servis je u svakom trenutku dostupan polaznicima kod kojih se jave poteškoće u procesu učenja, ali i onima koji žele da unaprede svoju efikasnost i unaprede strategije usvajanja znanja. Time su svi polaznici u prilici da postignu najbolje rezultate uz minimalno utrošeno vreme.
Značajna podrška pri zasnivanju radnog odnosa

U saradnji sa Centrom za razvoj karijere (CCD), ITAcademy svojim polaznicima pomaže da donose ispravne odluke koje će ih dovesti do profitabilne karijere. Usluge Centra, koje uključuju individualna savetovanja na temu karijernog razvoja, asistenciju u obezbeđivanju radne prakse, posebne programe, seminare i ostale mnogobrojne resurse, besplatne su za sve polaznike ITAcademy. Osim toga, na raspolaganju im je i Personal Development Program – servis koji služi za razvoj transverzalnih veština, koje su značajne za razvoj kompletne ličnosti i, samim tim, povećavanje šanse za dobijanje posla.

Jedinstvena garancija na ovim prostorima

Sa ITAcademy ističu da je misija ove ustanove školovanje IT stručnjaka koji će pomoću stečenog znanja lako pronaći odlično plaćene poslove.

Sigurnost u superiornu uslugu i mogućnosti koje školovanje na ITAcademy nudi zasnovana je na garanciji kakvu ne nudi nijedna druga obrazovna ustanova na ovim prostorima: svi polaznici koji ne zasnuju radni odnos posle godinu dana od trenutka završetka ITAcademy dobijaju još jedno školovanje po svom izboru, potpuno besplatno.

Veštine stečene na ITAcademy su hiljadama zadovoljnih polaznika obezbedile uspešnu karijeru, veću platu ili započinjanje sopstvenog isplativog biznisa. Proverite kako da i vi uspešno zakoračite u IT oblast i dođete do odlično plaćenih poslova. Posetite sajt www.it-akademija.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: