Last minute ponuda koja se ne propušta: Uštedi 650 evra i postani IT stručnjak

Leto se bliži kraju i pred vama je poslednja šansa da ga iskoristite na najbolji način. Ugrabite specijalnu Last minute ponudu na ITAcademy, rezervišite svoju kartu za najmodernije IT usavršavanje i pritom uštedite preko 650 evra.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.08.2018.

11:00

Last minute ponuda koja se ne propušta: Uštedi 650 evra i postani IT stručnjak

Požurite, ova ponuda traje samo do petka, 31. avgusta! Saznajte više na sajtu ITAcademy.

Pođite na put od početnika do uspešnog IT profesionalca

ITAcademy obučava buduće IT stručnjake po zvaničnom ovlašćenju ispitnog odeljenja jednog od najstarijih svetskih univerziteta – Cambridge University i tri vodeće IT kompanije – Microsoft, Adobe i Apple. Pored garancije da se nastava izvodi na najvišem nivou, ovo znači i da nakon školovanja imate mogućnost da steknete zvanične svetske sertifikate i industrijska IT zvanja, koje izdaje Cambridge University, zatim kompanija Microsoft, Adobe, Google, CompTIA, Cisco, MikroTik, Zend, Autodesk, Oracle…

Program koji ITAcademy nudi svojim polaznicima prilagođen je svima – i onima koji imaju određeno predznanje i iskustvo pa žele da ga unaprede i steknu prestižne sertifikate, ali i apsolutnim početnicima koji kreću od nule.

Pravo znanje koje će vam obezbediti brzo zaposlenje

Za sticanje međunarodno priznatog obrazovanja koje otvara sva vrata u IT industriji neophodno je da se školujete najmanje 12 meseci. Na ovaj način naučićete sve što vam je potrebno kako biste bili uspešni na svom prvom poslu.

Najbolji način da steknete potrebne veštine su specijalizovani IT kursevi koji će vam omogućiti da odmah po završetku školovanja počnete da radite na visoko plaćenim pozicijama.
Izaberite IT destinaciju koja vas najviše interesuje

Pri upisu na ITAcademy birate između šest najpopularnijih IT programa. U zavisnosti od svojih interesovanja, možete da budete stručnjak za programiranje, administraciju mreža, dizajn, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili razvoj mobilnih aplikacija. Za koju god profesiju da se odlučite, nećete pogrešiti – sve one donose posao sa odličnim uslovima rada i visokom platom.

To nije jedini izbor, takođe možete da odlučite kako ćete pratiti nastavu. Ukoliko želite da u potpunosti kontrolišete svoje vreme i učite kada vama najviše odgovara, sva znanja i sertifikate na ITAcademy možete steći školovanjem putem interneta. Na ovaj način možete da učite u bilo koje doba, iz bilo kog grada ili zemlje. To je moguće zahvaljujući ITAcademy Distance Learning sistemu, koji uspešno funkcioniše preko 20 godina.

Ukoliko ipak preferirate klasičan pristup učenju „iz klupe”, na raspolaganju su vam multimedijalne sale za predavanja, savremene računarske laboratorije, moderno okruženje za odmor između predavanja i računari i programi najnovije generacije – sve što vam je potrebno za savršeno IT školovanje.

Donesite odluku koja će vam promeniti život

Ovog leta se posvetite sebi i izaberite školovanje na kojem ćete poći na put ka visoko plaćenom poslu.

ITAcademy je pravo mesto ukoliko želite da na kvalitetan način investirate u svoje znanje. Već nakon godinu dana školovanja radićete na uspešnim IT projektima, gde će u potpunosti doći do izražaja svi vaši talenti i znanja.

Zato iskoristite ovu jedinstvenu Last minute ponudu i napravite prvi korak ka sigurnoj budućnosti i karijeri odlično plaćenog IT stručnjaka. Požurite, broj mesta je ograničen! Prijavite se ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: