ITAcademy slavi Dan sistem administratora uz 700€ popusta

Danas je dan kada čitava planeta pokazuje zahvalnost onima koji to apsolutno zaslužuju – sistem administratorima. Poslednji petak u julu svake godine se obeležava kao Sys Admin Day. Ovo je dan kada su pomenuti heroji modernog doba s punim pravom u centru pažnje, jer nam tokom preostala 364 dana u godini prvi priskaču u pomoć kad god imamo neki problem sa tehnologijom koja je svuda oko nas.

Izvor: B92

Petak, 27.07.2018.

09:00

ITAcademy slavi Dan sistem administratora uz 700€ popusta

Ako niste znali, sistem administratori su među najplaćenijim i najtraženijim stručnjacima iz IT sektora. To ne treba da vas čudi, jer, na kraju krajeva, čak ni programeri ne mogu da funkcionišu bez njih.

Kada vam baguje internet ili ne radi računar ili se zaglavite sat vremena u pošti čekajući u redu zbog problema zvanog „pao nam je sistem”, administratori su ti koji rešavaju sve vaše probleme i brige. Sistem administratorima možete da zahvalite i što neki haker još nije upao na sve vaše online naloge i što vam štampač i telefoni rade bez problema...

Zato su i zaslužili svoj dan u godini.

Idealna prilika za sve one koji žele da postanu sistem administratori

Ove godine i ITAcademy slavi Sys Admin Day. Ali, na ovoj međunarodnoj edukativnoj ustanovi proslava traje malo duže. Tačnije do 31. jula, do kada važi preko 700€ popusta za sve one koji se odluče da započnu školovanje na odseku Administration.

Ako ste razmišljali o tome da postanete jedan od najvažnijih IT stručnjaka bez kojih bi digitalni svet koji danas poznajemo teško funkcionisao, onda iskoristite ovu sjajnu priliku i prijavite se putem ovog linka.
Na ITAcademy možete izabrati jedan od tri jednogodišnja programa za sistem administratore: Network Administration, Microsoft Administration ili Linux Administration.

Nastavu je moguće pratiti u najsavremenijim učionicama ili u e-Learning varijanti, preko platforme za učenje na daljinu. Na kraju programa polažete za zvanična Microsoft, CompTIA, Cisco, Linux ili MikroTik zvanja i stičete kompetencije tražene u vodećim IT kompanijama i organizacijama.

Sve ovo, ističu iz ITAcademy, omogućiće vam da radite u savremenom poslovnom svetu široki spektar poslova – od početnog nivoa administratora do vrhunskog sistemskog i mrežnog projektanta.

Prijavite se do 31. jula i započnite školovanje uz posebne uslove.

Akcija ITAcademy povodom Sys Admin dana traje od 27. do 31. jula i omogućava vam da u tom periodu upišete neki od programa odseka Administration uz popust od preko 700€. Izaberite školovanje koje će vas pripremiti za jedno od najtraženijih zanimanja današnjice i zaboravite na probleme koje donose nezaposlenost i loše plaćeni poslovi. Postanite sistem administrator koji rešava brige svih nas i zasluženo ima svoj dan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: