Zašto se za Android programere otimaju velike kompanije?

Android je ubedljivo najdominantniji operativni sistem, koji ima više od 2 milijarde korisnika širom sveta, a za tu cifru najzaslužniji su upravo Android programeri i njihove aplikacije, koje su unapredile ulogu mobilnog telefona.

Podeli

Zahvaljujući aplikacijama, značajno je promenjen način života u digitalnom dobu. Sve je postalo dostupno na samo jedan dodir od nas, što je stručnjake za razvoj Android aplikacija učinilo veoma plaćenim i traženim na tržištu.

Razvoj mobilnih aplikacija – oblast u kojoj uvek ima posla

Industrija koja se bavi proizvodnjom mobilnih telefona nastavlja da se širi neverovatnom brzinom, a uporedo sa njom nezaustavljivo raste i tržište koje je usmereno ka kreiranju novih aplikacija. Ovakvu situaciju prepoznale su brojne velike kompanije iz različitih sfera poslovanja, koje su rešile da se ulaganjem u aplikacije približe svojim potrošačima i postanu konkurentnije na tržištu.

Iz tog razloga predviđa se da će sektor za razvoj Android aplikacija u narednoj deceniji porasti za skoro 20%. Drugim rečima, svi koji se bave razvojem mobilnih aplikacija uvek će moći da računaju na posao sa odličnom zaradom.

Postanite Android programer za samo godinu dana uz online školovanje

Android programeri u Srbiji prosečno zarađuju nešto više od 1.000 evra mesečno. Međutim, ova brojka može biti i znatno veća u zavisnosti od nivoa znanja. Ako se uzme u obzir činjenica da, čak iako ne posedujete bilo kakva predznanja, do najsavremenijih veština za razvoj Android aplikacija možete stići već posle godinu dana školovanja po specijalizovanom programu, onda je jasno da je ovo jedan od najefikasnijih puteva ka odličnom poslu.

Da biste se bavili pomenutim zanimanjem, neophodno je da poznajete programski jezik Java i razvojno okruženje Android Studija, ali i da posedujete mnoge druge IT veštine koje možete savladati čak i preko interneta. Pohađanjem najsavremenijih IT kurseva na ovaj način do potrebnih znanja možete doći bez obzira na to da li se nalazite u Valjevu, Kragujevcu, Somboru ili bilo kom drugom mestu sa internet konekcijom.

Dokažite svoju stručnost uz međunarodne sertifikate

Prilikom započinjanja karijere, pre nego što steknete prva iskustva, veoma je važno da dokažete svoje znanje i stručnost. Ne postoji bolji način za to od posedovanja međunarodnih sertifikata koji će vas preporučiti svakoj velikoj kompaniji, u zemlji i inostranstvu. Školovanjem na ITAcademy, posle samo godinu dana možete steći priznate Oracle i Android ATC sertifikate.

Svi iskusni programeri su bili u vašoj koži

Iako proces kreiranja mobilne aplikacije za početnike može delovati suviše kompleksno, ne očajavajte. Setite se da su svi iskusni stručnjaci koji se danas bave razvojem aplikacija nekada bili u istoj poziciji kao i vi. Nisu imali potrebna znanja i sve im je bilo novo. Međutim, nisu odustali i zato su uspeli. Sledite njihov primer i već sledeće godine u ovo vreme možete pronaći svoj prvi posao kao Android programer.

Obrazovanje

ITAcademy i Oracle upisuju novu generaciju budućih Java programera

Sa ITAcademy nam ponovo stižu odlične vesti. Zbog velikog interesovanja za Java programiranje ova međunarodna obrazovna ustanova, koja se već godinama uspešno bavi edukacijom IT kadrova, pokrenula je nove grupe na Java Development programu za polaznike koji će nastavu od 1. decembra pohađati u najmodernije opremljenim učionicama u Beogradu.

it akademija | pr petak 5.10. 10:40

ITAcademy: Ako se ne zaposlite, dobijate besplatno školovanje

Diploma, nažalost, ne znači nužno i siguran posao. Dva su osnovna razloga koja dovode do ove pojave. Prvi je taj da mnoge visokoškolske ustanove ne pripremaju svoje studente za tržište rada, jer im nude samo uopštena teorijska znanja koja ne mogu da primene u realnim poslovnim okruženjima.

it akademija | pr petak 28.09. 11:15

ITAcademy vam za Dan programera POKLANJA PREKO 600€ POPUSTA

Došao je i taj dan, 256. po redu u godini – dan koji programeri širom sveta ponosno slave kao Dan programera.

Ove godine razlog za slavlje imaju i svi oni koji tek planiraju da zakorače u uzbudljivi svet programiranja. Na ITAcademy Dan programera obeležava se sve do 16. septembra i omogućava vam da uz popust od preko 600€ i vi postanete jedan od najplaćenijih stručnjaka današnjice.

it akademija | pr četvrtak 13.09. 10:04

Zaboleće vas oči: Ovo su najružniji sajtovi svih vremena

U današnje vreme sajtove možete posmatrati kao izloge prodavnica. Što je izlog primamljiviji i dopadljiviji, veća je šansa da će neko ući unutra i postati mušterija. Analogno tome, lepo dizajniran sajt će duže zadržati posetioca koji će tako moći bolje da se upozna sa uslugama ili proizvodima koje nudite.

it akademija | pr petak 17.08. 10:00
strana 1 od 21 idi na stranu