Napravite plan za uspešnu IT karijeru u 4 koraka

Da li ste i ovu godinu započeli bez posla? Ili vam je dosta toga da gubite vreme na radnom mestu sa zaradom koja ne može da zadovolji ni vaše osnovne potrebe? Četiri jednostavna koraka mogu vam u potpunosti promeniti karijeru i život.

Izvor: B92

Petak, 02.02.2018.

09:00

Napravite plan za uspešnu IT karijeru u 4 koraka

Sada je pravi trenutak da realizujete svoje novogodišnje odluke i preduzmete konkretne korake koji će vam omogućiti da 2018. ne bude još jedna godina bez posla.

Uz pametno osmišljen plan usavršavanja, koji je pokrenut na ITAcademy, već nakon 12 meseci doći ćete u priliku da sami odlučujete gde i za koju zaradu ćete raditi. Sve što je potrebno da biste izgradili uspešnu IT karijeru jeste da pratite četiri koraka koja vam predstavljamo u nastavku.

1. Izaberite IT oblast u kojoj se pronalazite

Odavno više nije tajna da se do profesionalnog uspeha najbrže dolazi u sektoru informacionih tehnologija. Odlična zarada i mogućnost pronalaženja posla u svakom trenutku najveće su prednosti ove oblasti. Međutim, da biste postali deo IT sveta, neophodno je da steknete kvalitetno obrazovanje i pripremite se za buduće zanimanje.

Školovanjem na ITAcademy možete usvojiti potrebna znanja koja će vas uvesti u neku od 6 najtraženijih IT oblasti: programiranje, administracija, dizajn i multimedija, 3D design & CAD, IT poslovanje ili razvoj mobilnih aplikacija.

Istražite oblasti koje odgovaraju vašim interesovanjima i izaberite onu koja vam može doneti najveće šanse za uspeh.

2. Školujte se na način koji vam više odgovara: Online ili u učionici

Munjevit razvoj modernih tehnologija, osim novih zanimanja i prilika za zaradu, doneo je i slobodu prilikom odabira načina na koji ćete se školovati. Svi oni koji nisu u mogućnosti da predavanja prate tradicionalno, u učionicama, do najtraženijih veština na tržištu mogu doći i putem interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje.
To znači da je kvalitetno IT obrazovanje sada dostupno svima koji imaju računar i internet konekciju. Pritom online školovanje donosi identična znanja i priznate sertifikate kao i klasično obrazovanje.

3. Olakšajte sebi put do posla

Pored revnosnog učenja, da biste započeli uspešnu IT karijeru, morate da steknete i dodatne poslovne veštine, kao i da svoje znanje primenite u praksi već tokom školovanja.

Brojne pogodnosti koje su na raspolaganju polaznicima ITAcademy znatno olakšavaju taj proces. Tokom školovanja budući IT stručnjaci imaju priliku da steknu neophodnu praksu u radu na realnim projektima preko LINK Apprentice Programa.

Pored toga, Centar za razvoj karijere omogućiće vam da se povežete sa poslodavcima, dođete do adekvatnih konkursa za vašu poziciju i što pre pronađete odgovarajuće radno mesto.

4. Pobedite konkurenciju uz priznati sertifikat

U zavisnosti od odseka na kom se budete školovali, na ITAcademy možete steći neki od priznatih međunarodnih sertifikata kao što su Oracle, Adobe, Autodesk, Microsoft, Zend ili Google sertifikati.

Ova priznanja predstavljaju siguran dokaz vaše stručnosti i veliku prednost prilikom zapošljavanja. Uz praktična IT znanja, sertifikat i iskustvo koje ćete steći za samo godinu dana školovanja, vrlo brzo ćete pronaći svoj prvi posao u najplaćenijoj oblasti 21. veka.

Prijavite se što pre uz specijalne pogodnosti

Posebne pogodnosti upisa na ITAcademy važe samo do ponedeljka 5. februara. Započnite svoj put ka uspešnoj IT karijeri i realizujte plan čiji rezultati će vam promeniti život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: