Zašto svi dizajneri žele Adobe sertifikat

Karijera dizajnera predstavlja izuzetno kreativno i odlično plaćeno zanimanje. Ipak, da biste došli do najboljih poslova, potrebno je da najpre uložite u svoje znanje – steknete veštine, ali i sertifikate koji su prava potvrda znanja i koji odvajaju eksperte od konkurencije.

Izvor: PR ČLANAK
Podeli

PR članak

Adobe sertifikati su garancija praktičnog znanja

Najprostije rečeno, Adobe sertifikati su garancija da stručnjak iz oblasti dizajna i multimedije poseduje vrhunske veštine koje se mogu uspešno primeniti u praksi.

Ovi sertifikati se dodeljuju za poznavanje rada u Adobe programima, koji predstavljaju industrijski standard u ovoj oblasti: Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Premiere ili After Effects.

Posedovanje Adobe sertifikata je izuzetno bitna stavka u radnoj biografiji svakog dizajnera, jer dokazuje da je reč o profesionalcu izuzetnih sposobnosti, što je garancija iza koje stoji sam Adobe.

Gde su najbolji uslovi za sticanje Adobe sertifikata u Srbiji

Da biste i vi stekli sertifikat, potrebno je da steknete znanja koja ćete potvrditi Adobe sertifikatom. Pravi izbor za sticanje veština koje poseduju najbolji dizajneri je ITAcademy – najsavremeniji Adobe Authorised Training Centre u Srbiji.

Školovanjem na ITAcademy posedovaćete znanja na nivou Adobe eksperta, što ćete na kraju potvrditi uspešnim polaganjem za Adobe sertifikate. Kada dobijete sertifikat, Adobe objavljuje vaše ime i prezime na svom zvaničnom sajtu.

Na taj način poslodavci iz celog sveta vide da ste sertifikovan Adobe stručnjak i mogu vam se obratiti sa poslovnim ponudama.

Kako steći iskustvo tokom školovanja

Školovanjem na odseku Dizajn & Multimedija na ITAcademy, koji vode sertifikovani Adobe treneri, polaznici stiču neophodna znanja potrebna za polaganje sertifikacionog ispita za Adobe sertifikovanog eksperta.

Zahvaljujući ITAcademy Dizajn studiju, oni imaju priliku da i pre završetka školovanja steknu neophodno iskustvo u samostalnom radu na projektima sa renomiranim klijentima. Radom u Dizajn studiju učestvuje se u brojnim projektima i izrađuju vrhunska dizajnerska rešenja. Na ovaj način se stiče iskustvo neophodno za profesionalni rad nakon školovanja.

Koliko je vremena potrebno da bi se dostigao nivo eksperta dizajna

Da biste postali jedan od dizajn stručnjaka koji u Srbiji poseduju ovaj cenjeni sertifikat, nisu vam potrebne godine učenja, već samo 12 meseci.

Kao polaznik ITAcademy, do Adobe sertifikata i odlične zarade možete doći na dva načina: učenjem u savremenim učionicama, opremljenim najnovijim tehnologijama za sticanje znanja, ili učenjem od kuće, putem Distance Learning platforme, koja vam omogućava školovanje preko interneta, sa bilo kog mesta.

Kada izgradite čvrstu osnovu za svoju karijeru u dizajnu, biće vam lako da unovčite svoj talenat. To možete uraditi tako što ćete potražiti posao u nekoj kompaniji koja se bavi web dizajnom ili postati freelance dizajner i raditi s klijentima iz celog sveta. Uz kvalitetan rad, vaše mogućnosti će zaista biti neograničene. Ostaće vam samo da uživate u poslu kojim se bavite.

Obrazovanje

Želite da promenite posao? Možete, iako ste prezauzeti

Mnogi u Srbiji nisu zadovoljni svojim trenutnim zaposlenjem jer smatraju da mogu da postignu više. Iz tog razloga mnogo ljudi pokušava da pronađe posao sa većom zaradom i boljim uslovima, ali ne uspeva u tome. Naime, za bolje plaćene poslove potrebna su drugačija znanja.

it akademija | pr petak 11.01. 16:27

Ovo će biti najtraženije programerske pozicije u 2019.

Programiranje već nekoliko godina unazad važi za ubedljivo najperspektivnije zanimanje, a takav trend će se nastaviti i u 2019. godini.

Bez obzira na to što je popularnost ovog zanimanja porasla u prethodnom periodu, školovanih programera i dalje nema dovoljno, pa je ova oblast postala idealno rešenje za sve one koji su u potrazi za dobro plaćenim poslom.

it akademija | pr sreda 5.12. 16:52
strana 1 od 22 idi na stranu