Zašto svi dizajneri žele Adobe sertifikat

Karijera dizajnera predstavlja izuzetno kreativno i odlično plaćeno zanimanje. Ipak, da biste došli do najboljih poslova, potrebno je da najpre uložite u svoje znanje – steknete veštine, ali i sertifikate koji su prava potvrda znanja i koji odvajaju eksperte od konkurencije.

Izvor: PR ČLANAK
Podeli

PR članak

Adobe sertifikati su garancija praktičnog znanja

Najprostije rečeno, Adobe sertifikati su garancija da stručnjak iz oblasti dizajna i multimedije poseduje vrhunske veštine koje se mogu uspešno primeniti u praksi.

Ovi sertifikati se dodeljuju za poznavanje rada u Adobe programima, koji predstavljaju industrijski standard u ovoj oblasti: Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Premiere ili After Effects.

Posedovanje Adobe sertifikata je izuzetno bitna stavka u radnoj biografiji svakog dizajnera, jer dokazuje da je reč o profesionalcu izuzetnih sposobnosti, što je garancija iza koje stoji sam Adobe.

Gde su najbolji uslovi za sticanje Adobe sertifikata u Srbiji

Da biste i vi stekli sertifikat, potrebno je da steknete znanja koja ćete potvrditi Adobe sertifikatom. Pravi izbor za sticanje veština koje poseduju najbolji dizajneri je ITAcademy – najsavremeniji Adobe Authorised Training Centre u Srbiji.

Školovanjem na ITAcademy posedovaćete znanja na nivou Adobe eksperta, što ćete na kraju potvrditi uspešnim polaganjem za Adobe sertifikate. Kada dobijete sertifikat, Adobe objavljuje vaše ime i prezime na svom zvaničnom sajtu.

Na taj način poslodavci iz celog sveta vide da ste sertifikovan Adobe stručnjak i mogu vam se obratiti sa poslovnim ponudama.

Kako steći iskustvo tokom školovanja

Školovanjem na odseku Dizajn & Multimedija na ITAcademy, koji vode sertifikovani Adobe treneri, polaznici stiču neophodna znanja potrebna za polaganje sertifikacionog ispita za Adobe sertifikovanog eksperta.

Zahvaljujući ITAcademy Dizajn studiju, oni imaju priliku da i pre završetka školovanja steknu neophodno iskustvo u samostalnom radu na projektima sa renomiranim klijentima. Radom u Dizajn studiju učestvuje se u brojnim projektima i izrađuju vrhunska dizajnerska rešenja. Na ovaj način se stiče iskustvo neophodno za profesionalni rad nakon školovanja.

Koliko je vremena potrebno da bi se dostigao nivo eksperta dizajna

Da biste postali jedan od dizajn stručnjaka koji u Srbiji poseduju ovaj cenjeni sertifikat, nisu vam potrebne godine učenja, već samo 12 meseci.

Kao polaznik ITAcademy, do Adobe sertifikata i odlične zarade možete doći na dva načina: učenjem u savremenim učionicama, opremljenim najnovijim tehnologijama za sticanje znanja, ili učenjem od kuće, putem Distance Learning platforme, koja vam omogućava školovanje preko interneta, sa bilo kog mesta.

Kada izgradite čvrstu osnovu za svoju karijeru u dizajnu, biće vam lako da unovčite svoj talenat. To možete uraditi tako što ćete potražiti posao u nekoj kompaniji koja se bavi web dizajnom ili postati freelance dizajner i raditi s klijentima iz celog sveta. Uz kvalitetan rad, vaše mogućnosti će zaista biti neograničene. Ostaće vam samo da uživate u poslu kojim se bavite.

Obrazovanje

ITAcademy slavi Dan sistem administratora uz 700€ popusta

Danas je dan kada čitava planeta pokazuje zahvalnost onima koji to apsolutno zaslužuju – sistem administratorima. Poslednji petak u julu svake godine se obeležava kao Sys Admin Day. Ovo je dan kada su pomenuti heroji modernog doba s punim pravom u centru pažnje, jer nam tokom preostala 364 dana u godini prvi priskaču u pomoć kad god imamo neki problem sa tehnologijom koja je svuda oko nas.

it akademija | pr petak 27.07. 09:00 Komentara: 0

Oni su među najtraženijim IT stručnjacima, a nisu programeri

Činjenica da programeri odlično zarađuju i mogu da pronađu posao kad god požele dobro je poznata čak i vrapcima na grani. Međutim, nisu samo programeri oni koji spadaju među najtraženije IT stručnjake. Naprotiv, postoje mnoga druga IT zanimanja o kojima se malo zna, a donose ono čemu svi težimo – odlično plaćen i siguran posao. Jedno od takvih je IT administrator.

it akademija | pr petak 20.07. 09:43 Komentara: 0

ITAcademy vam za svoj rođendan poklanja 40% popusta

Za rođendan obično slavljenici dobijaju poklone, ali ITAcademy za svoj jubilej organizuje nešto drugačiju proslavu. U rođendanskoj nedelji ITAcademy poklanja popust od čak 40% na cenu upisa, a svi koji se prijave do 15. juna dobijaju i bonus – paket besplatnog celoživotnog školovanja, koji će vam omogućiti da i u budućnosti unapređujete svoja IT znanja!

it akademija | pr sreda 13.06. 12:00 Komentara: 0
strana 1 od 20 idi na stranu