Zašto svi dizajneri žele Adobe sertifikat

Karijera dizajnera predstavlja izuzetno kreativno i odlično plaćeno zanimanje. Ipak, da biste došli do najboljih poslova, potrebno je da najpre uložite u svoje znanje – steknete veštine, ali i sertifikate koji su prava potvrda znanja i koji odvajaju eksperte od konkurencije.

Izvor: PR ČLANAK
Podeli

PR članak

Adobe sertifikati su garancija praktičnog znanja

Najprostije rečeno, Adobe sertifikati su garancija da stručnjak iz oblasti dizajna i multimedije poseduje vrhunske veštine koje se mogu uspešno primeniti u praksi.

Ovi sertifikati se dodeljuju za poznavanje rada u Adobe programima, koji predstavljaju industrijski standard u ovoj oblasti: Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Premiere ili After Effects.

Posedovanje Adobe sertifikata je izuzetno bitna stavka u radnoj biografiji svakog dizajnera, jer dokazuje da je reč o profesionalcu izuzetnih sposobnosti, što je garancija iza koje stoji sam Adobe.

Gde su najbolji uslovi za sticanje Adobe sertifikata u Srbiji

Da biste i vi stekli sertifikat, potrebno je da steknete znanja koja ćete potvrditi Adobe sertifikatom. Pravi izbor za sticanje veština koje poseduju najbolji dizajneri je ITAcademy – najsavremeniji Adobe Authorised Training Centre u Srbiji.

Školovanjem na ITAcademy posedovaćete znanja na nivou Adobe eksperta, što ćete na kraju potvrditi uspešnim polaganjem za Adobe sertifikate. Kada dobijete sertifikat, Adobe objavljuje vaše ime i prezime na svom zvaničnom sajtu.

Na taj način poslodavci iz celog sveta vide da ste sertifikovan Adobe stručnjak i mogu vam se obratiti sa poslovnim ponudama.

Kako steći iskustvo tokom školovanja

Školovanjem na odseku Dizajn & Multimedija na ITAcademy, koji vode sertifikovani Adobe treneri, polaznici stiču neophodna znanja potrebna za polaganje sertifikacionog ispita za Adobe sertifikovanog eksperta.

Zahvaljujući ITAcademy Dizajn studiju, oni imaju priliku da i pre završetka školovanja steknu neophodno iskustvo u samostalnom radu na projektima sa renomiranim klijentima. Radom u Dizajn studiju učestvuje se u brojnim projektima i izrađuju vrhunska dizajnerska rešenja. Na ovaj način se stiče iskustvo neophodno za profesionalni rad nakon školovanja.

Koliko je vremena potrebno da bi se dostigao nivo eksperta dizajna

Da biste postali jedan od dizajn stručnjaka koji u Srbiji poseduju ovaj cenjeni sertifikat, nisu vam potrebne godine učenja, već samo 12 meseci.

Kao polaznik ITAcademy, do Adobe sertifikata i odlične zarade možete doći na dva načina: učenjem u savremenim učionicama, opremljenim najnovijim tehnologijama za sticanje znanja, ili učenjem od kuće, putem Distance Learning platforme, koja vam omogućava školovanje preko interneta, sa bilo kog mesta.

Kada izgradite čvrstu osnovu za svoju karijeru u dizajnu, biće vam lako da unovčite svoj talenat. To možete uraditi tako što ćete potražiti posao u nekoj kompaniji koja se bavi web dizajnom ili postati freelance dizajner i raditi s klijentima iz celog sveta. Uz kvalitetan rad, vaše mogućnosti će zaista biti neograničene. Ostaće vam samo da uživate u poslu kojim se bavite.

Obrazovanje

ITAcademy i Oracle upisuju novu generaciju budućih Java programera

Sa ITAcademy nam ponovo stižu odlične vesti. Zbog velikog interesovanja za Java programiranje ova međunarodna obrazovna ustanova, koja se već godinama uspešno bavi edukacijom IT kadrova, pokrenula je nove grupe na Java Development programu za polaznike koji će nastavu od 1. decembra pohađati u najmodernije opremljenim učionicama u Beogradu.

it akademija | pr petak 5.10. 10:40

ITAcademy: Ako se ne zaposlite, dobijate besplatno školovanje

Diploma, nažalost, ne znači nužno i siguran posao. Dva su osnovna razloga koja dovode do ove pojave. Prvi je taj da mnoge visokoškolske ustanove ne pripremaju svoje studente za tržište rada, jer im nude samo uopštena teorijska znanja koja ne mogu da primene u realnim poslovnim okruženjima.

it akademija | pr petak 28.09. 11:15

ITAcademy vam za Dan programera POKLANJA PREKO 600€ POPUSTA

Došao je i taj dan, 256. po redu u godini – dan koji programeri širom sveta ponosno slave kao Dan programera.

Ove godine razlog za slavlje imaju i svi oni koji tek planiraju da zakorače u uzbudljivi svet programiranja. Na ITAcademy Dan programera obeležava se sve do 16. septembra i omogućava vam da uz popust od preko 600€ i vi postanete jedan od najplaćenijih stručnjaka današnjice.

it akademija | pr četvrtak 13.09. 10:04

Zaboleće vas oči: Ovo su najružniji sajtovi svih vremena

U današnje vreme sajtove možete posmatrati kao izloge prodavnica. Što je izlog primamljiviji i dopadljiviji, veća je šansa da će neko ući unutra i postati mušterija. Analogno tome, lepo dizajniran sajt će duže zadržati posetioca koji će tako moći bolje da se upozna sa uslugama ili proizvodima koje nudite.

it akademija | pr petak 17.08. 10:00
strana 1 od 21 idi na stranu