Ovo je jedini Zend trening centar za PHP programere u Srbiji

Programski jezik PHP važi za jedan od najtraženijih u oblasti informacionih tehnologija i, kao takav, prvi je izbor mnogih koji tek planiraju da zakorače u svet programiranja.

Podeli

PR članak

Prilika za brz pronalazak posla, odlična zarada, rad od kuće i, što je najvažnije, jednostavnost prilikom kodiranja i učenje sa lakoćom učinili su PHP ovako popularnim jezikom. Ipak, za status priznatog PHP programera i uživanje u pomenutim dobrobitima neophodna je internacionalna potvrda znanja u vidu Zend sertifikata, koje je moguće steći školovanjem na ITAcademy.

Programski jezik koji pruža brojne mogućnosti

PHP spada među najvažnije alate za web programiranje i najčešće se koristi za izradu dinamičkog web sadržaja. Pohađanjem adekvatne grupe programerskih kurseva budući PHP programeri pripremaju se za kreiranje i održavanje naprednih web aplikacija koje, između ostalog, podrazumevaju najatraktivnije web šopove, internet-portale, specijalizovane sajtove itd…

ITAcademy – prvi i jedini trening centar u Srbiji

Skoro decenijsko partnerstvo ITAcademy i Zend korporacije doprinelo je tome da svaki četvrti PHP programer iz Srbije ovaj priznati sertifikat stekne upravo na pomenutoj obrazovnoj instituciji. Školovanjem na odseku PHP Web Development budući stručnjaci imaju priliku da se usavršavaju uz prvog i jedinog sertifikovanog Zend PHP trenera u našoj zemlji.

Odsek PHP Web Development na ITAcademy sa uspehom školuje buduće stručnjake za rad u najpopularnijem web programskom jeziku. O tome koliko je učenje ovog najpopularnijeg web programskog jezika važna i isplativa investicija svedoči i to da PHP pokreće najveći procenat web aplikacija i predstavlja temelj najposećenijih svetskih sajtova kao što su Facebook, Yahoo, Wikipedia... Drugim rečima, status Zend Certified PHP Engineer, koji možete dobiti po završetku školovanja na ITAcademy, omogućava vam sve one prednosti koje programiranje čine jednim od najperspektivnijih zanimanja današnjice.

Sertifikat koji vas izdavaja od konkurencije i pravi razliku na tržištu

Sticanjem priznatog Zend sertifkata kroz školovanje na odseku za PHP programere, ITAcademy vam omogućava da uđete u odabrano društvo eksperata za ovaj programski jezik koje ima oko 10.000 članova širom sveta. Ukoliko se uzme u obzir činjenica da u Srbiji ovaj sertifikat poseduje tek oko 50 programera, jasno je zašto se njegovo posedovanje u ovom delu sveta dodatno ceni kod poslodavaca.

Zend sertifikacija predstavlja potvrdu znanja i snalaženja u realnom poslovnom okruženju, ali, što je najvažnije, i vrlo bitnu referencu prilikom traženja posla. Ovaj sertifikat razvila je Zend korporacija po propisima Američkog instituta za nacionalne standarde (ANSI).

Samo 50 programera ima Zend sertifikat – postani jedan od njih za 12 meseci

Da biste postali PHP programer, potrebno vam je svega godinu dana školovanja na ITAcademy, i to po modelu koji sami izaberete. Ukoliko niste u mogućnosti da nastavu pratite u moderno opremljenim učionicama, pruža vam se mogućnost da odaberete školovanje putem interneta kroz posebno osmišljenu platformu za učenje na daljinu.

Na taj način možete usvajati korisne programerske veštine sa bilo kog mesta sa internet-konekcijom. Bez obzira na to za koji model obrazovanja se odlučite prilikom upisa na ITAcademy, imaćete priliku da usvojite ista znanja i dobijete vredan sertifikat koji će vam omogućiti odličnu zaradu i siguran posao.

Obrazovanje

Oni su među najtraženijim IT stručnjacima, a nisu programeri

Činjenica da programeri odlično zarađuju i mogu da pronađu posao kad god požele dobro je poznata čak i vrapcima na grani. Međutim, nisu samo programeri oni koji spadaju među najtraženije IT stručnjake. Naprotiv, postoje mnoga druga IT zanimanja o kojima se malo zna, a donose ono čemu svi težimo – odlično plaćen i siguran posao. Jedno od takvih je IT administrator.

it akademija | pr petak 20.07. 09:43 Komentara: 0

ITAcademy vam za svoj rođendan poklanja 40% popusta

Za rođendan obično slavljenici dobijaju poklone, ali ITAcademy za svoj jubilej organizuje nešto drugačiju proslavu. U rođendanskoj nedelji ITAcademy poklanja popust od čak 40% na cenu upisa, a svi koji se prijave do 15. juna dobijaju i bonus – paket besplatnog celoživotnog školovanja, koji će vam omogućiti da i u budućnosti unapređujete svoja IT znanja!

it akademija | pr sreda 13.06. 12:00 Komentara: 0
strana 1 od 20 idi na stranu