Šta (treba da) radite kada ste online

Da li ste znali da prosečan korisnik interneta dnevno provode oko 3 sata online? To vreme najčešće trošimo na društvenim mrežama, zatim u gledanju i preuzimanju multimedijalnog sadržaja, kao i u potrazi za značajnim informacijama.

Podeli

PR članak

Međutim, internet je danas mesto koje nudi mnogo više od zabave. Brojne mogućnosti koje su nam dostupne online možemo iskoristiti za značajne životne korake kao što su sticanje najsavremenijh znanja i promenu zanimanja.

Online učenje – prilika za najkvalitetnije obrazovanje sa bilo kog mesta

Vremena u kojima su lokacija i putovanje do obrazovne ustanove igrali značajnu ulogu prilikom izbora školovanja davno su iza nas. Danas je zahvaljujući internet konekciji sve na samo jedan klik od nas, pa tako i celokupno obrazovanje koje vam je potrebno za započinjanje nove uspešne karijere.

Jednostavno, online učenje omogućilo je svim korsnicima interneta jednake šanse da izaberu zanimanje koje žele. To znači da bez obzira na to u kom gradu se nalazite, sada možete iz udobnosti svog doma da se školujete po obrazovnim programima koji će vam omogućiti odličnu zaradu.

IT znanja – najdostupnija i najperspektivnija

Učenje preko interneta podignuto je na veoma visok nivo, pre svega, zahvaljujući sve razvijenijem sektoru informacionih tehnologija, pa ne čudi da je upravo ova oblast i najzastupljenija kada je u pitanju online školovanje. Pored toga što je na internetu najlakše doći do obrazovnih programa za IT zanimanja, upravo ova znanja su i najtraženija na tržištu rada kako u zemlji, tako i u regionu, gde se sve više stručnjaka školuje za razvoj mobilnih aplikacija.

Uz specijalizovane programe za administraciju mreža, programiranje, grafički dizajn, kreiranje web aplikacija ili sajtova, do statusa IT stručnjaka koji ne mora da brine za svoje radno mesto sada možete doći već posle nešto manje od godinu dana. Upravo iz tog razloga ovakav model školovanja je idealan za sve zaposlene koji nisu zadovoljni svojim radnim mestima i žele da steknu neophodne veštine kako bi promenili profesiju.

Kako funkcioniše e-učenje

Online učenje znatno je zastupljenije širom sveta nego na našim prostorima, a osnovni razlog za to je neinformisanost korisnika interneta o funkcionisanju ovog sistema i svim njegovim prednostima.

Uz posebnu metodologiju učenja tokom online školovanja praktične veštine stičete brže nego klasičnim obrazovanjem. Razvijena platforma za učenje na daljinu omogućava vam da sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme pratite video-snimke predavanja, rešavate testove i zadatke ili komunicirate sa predavačima obrazovne ustanove na kojoj se školujete. Drugim rečima, ovakva platforma može vam u potpunosti zameniti odlazak na predavanja i tradicionalno pohađanje nastave.

Iskoristite prednosti online učenja i postanite IT stručnjak za 12 meseci

Ukoliko želite da steknete praktične IT veštine koje će vam omogućiti da brzo dođete do odlično plaćenog posla, u tome možete uspeti već posle godinu dana školovanja na ITAcademy. Ova institucija ima višegodišnje iskustvo u obrazovanju IT kadrova kojima se pruža mogućnost izbora za tradicionalni ili online model učenja. Bez obzira na to za koji način školovanja se opredelite, bićete u prilici da steknete prestižne Cambridge, Microsoft, Adobe i druge međunarodno priznate sertifikate.

Upis novih polaznika na programima za sve obrazovne profile je u toku, i to po povlašćenim cenama, a na vama je samo da izaberete sektor najperspektivnije oblasti 21. veka u kome želite da gradite karijeru i započnete svoje školovanje.

Obrazovanje

ITAcademy i Oracle upisuju novu generaciju budućih Java programera

Sa ITAcademy nam ponovo stižu odlične vesti. Zbog velikog interesovanja za Java programiranje ova međunarodna obrazovna ustanova, koja se već godinama uspešno bavi edukacijom IT kadrova, pokrenula je nove grupe na Java Development programu za polaznike koji će nastavu od 1. decembra pohađati u najmodernije opremljenim učionicama u Beogradu.

it akademija | pr petak 5.10. 10:40

ITAcademy: Ako se ne zaposlite, dobijate besplatno školovanje

Diploma, nažalost, ne znači nužno i siguran posao. Dva su osnovna razloga koja dovode do ove pojave. Prvi je taj da mnoge visokoškolske ustanove ne pripremaju svoje studente za tržište rada, jer im nude samo uopštena teorijska znanja koja ne mogu da primene u realnim poslovnim okruženjima.

it akademija | pr petak 28.09. 11:15

ITAcademy vam za Dan programera POKLANJA PREKO 600€ POPUSTA

Došao je i taj dan, 256. po redu u godini – dan koji programeri širom sveta ponosno slave kao Dan programera.

Ove godine razlog za slavlje imaju i svi oni koji tek planiraju da zakorače u uzbudljivi svet programiranja. Na ITAcademy Dan programera obeležava se sve do 16. septembra i omogućava vam da uz popust od preko 600€ i vi postanete jedan od najplaćenijih stručnjaka današnjice.

it akademija | pr četvrtak 13.09. 10:04
strana 1 od 21 idi na stranu