Obrazovanje

Upis u Savremenu gimnaziju samo za još 4 đaka

Ostala su još svega 4 slobodna mesta u Savremenoj gimnaziji za generaciju 2020/21. U pitanju je jedinstvena ustanova koja učenicima obezbeđuje potpuno drugačiji pristup učenju, savremenu edukaciju, osposobljenost za zanimanja u 21. veku, pružajući sigurnu i kvalitetnu osnovu za dalje usavršavanje i školovanje. Vaše dete neće ići u ovu školu zato što mora – već zato što želi.

it akademija | pr utorak 25.08. 10:08

Besplatan test: Saznajte da li je IT karijera za vas

Rad u IT industriji je veoma perspektivan i odlično plaćen. Ipak, IT karijera nije baš za svakoga. Ako vas zanima odgovor na ovo pitanje, odvojte 7 minuta i saznajte da li imate predispozicije za neku od IT profesija i šta vam je potrebno za karijeru u ovoj oblasti.

it akademija | pr četvrtak 13.08. 10:16

Zašto bi već danas trebalo da upišete master studije?

Poslovno okruženje 21. veka zahteva od zaposlenih ljudi, ali i onih koji su još u fazi školovanja, da razmišljaju šta bi bio sledeći korak u njihovom akademskom usavršavanju. Master studije su najčešći izbor velikog broja svršenih studenata osnovnih studija, ali i onih koji su odlučili da na ovaj način razvijaju svoju karijeru. Razloga da i vi upišete master studije već danas ima mnogo, a mi vam u daljem tekstu predstavljamo nekoliko najvažnijih i otkrivamo zašto je baš sada pravi trenutak za ovaj korak.

it akademija | pr četvrtak 6.08. 13:35

ITAcademy za Dan sistem administratora obezbeđuje do 696 € popusta

Svakog poslednjeg petka u julu obeležava se Sys Admin Day, dan kada cela planeta slavi prave heroje modernog doba – sistem administratore, koji se svih 365 dana u godini staraju da brojni IT sistemi oko nas funkcionišu kako treba i prvi priskaču u pomoć kad god imamo neki problem sa tehnologijom.

Ove godine smo im svi posebno zahvalni, jer bi bez njih ceo svet stao usled pandemije koronavirusa i izolacije na koju smo bili primorani!

it akademija | pr ponedeljak 27.07. 12:42
strana 1 od 30 idi na stranu