3 razloga zašto je e-Business vaša šansa za odličnu zaradu

Čak i ako ste apsolutni početnik, za odlično plaćen i siguran posao u oblasti e-Businessa možete se pripremiti za samo godinu dana, a ova zanimanja nude i brojne druge prednosti.

Izvor: B92

Utorak, 23.04.2019.

11:26

3 razloga zašto je e-Business vaša šansa za odličnu zaradu
Foto: Promo

Da li možete da zamislite život bez interneta? Iako se ne može sa sigurnošću utvrditi koliko vremena provodimo online, pojedina istraživanja pokazuju da aktivni korisnici u proseku potroše više od 5 sati dnevno na internetu. Takvi podaci samo potvrđuju ono što su stručnjaci za e-Business već odavno prepoznali – internet je najbogatiji rudnik savremenog doba.

E-Business (elektronsko poslovanje) podrazumeva kupovinu i prodaju proizvoda, odnosno usluga putem interneta, ali i komunikaciju sa klijentima, kao i organizaciju kompletnog poslovanja jedne kompanije.

Ova oblast nudi brojne mogućnosti za sve zainteresovane koji žele uspešno da pokrenu prodaju na internetu. Upravo zato predstavljamo neke od najvažnijih benefita koji vas očekuju ako odlučite da se bavite ovim zanimanjem.

1. E-Business – oblast koja ne prestaje da raste

E-Business se svrstava među najperspektivnije oblasti 21. veka. S obzirom na to da internet nastavlja da širi svoj uticaj u svakodnevnom životu svih nas, uporedo se velikom brzinom razvija i oblast e-Businessa. Zbog odličnih rezultata koje donosi e-Business velike kompanije godinama prilagođavaju svoj način poslovanja.

U svetu je elektronsko poslovanje već uveliko preuzelo vodeću ulogu u odnosu na offline biznis, a ovakav trend poslednjih godina je zahvatio i naše prostore. Predviđanja pokazuju da će ova oblast nastaviti da se razvija velikom brzinom i u proseku svake godine biti veća za čak 17%.

2. Brzo i lako do posla i odlične zarade

Ova oblast, kao između ostalog i kompletan IT sektor, pruža vam priliku da brzo i lako pronađete odgovarajući posao. Obrazovanih stručnjaka nema dovoljno, a ako se uzme u obzir i brzina kojom se elektronsko poslovanje razvija, onda je jasno da će u godinama koje slede školovani eksperti iz ove oblasti bukvalno moći da biraju gde će se zaposliti.
Foto: Promo
Osim toga, visoka zarada je nešto na šta ćete uvek moći da se oslonite ako se odlučite za pomenuti sektor. Velike kompanije ulažu u razvoj ovog sektora jer im od toga direktno zavisi profit. Uz to, mnogi stručnjaci za elektronsko poslovanje rade na freelance projektima za klijente iz inostranstva, što im omogućava da iz Srbije zarađuju odlične plate koje se podrazumevaju u vodećim svetskim zemljama.

3. Za manje od godinu dana do novog zanimanja

Bez obzira na to da li posedujete određeno predznanje ili se prvi put susrećete sa elektronskim poslovanjem, za ovo odlično plaćeno zanimanje možete se pripremiti već posle nešto manje od godinu dana školovanja. Kroz savremeni obrazovni program u tom periodu možete usvojiti sve potrebne veštine i znanja koji će vam omogućiti da započnete svoju novu karijeru.

ITAcademy, međunarodna škola za profitabilnu IT karijeru, pruža vam priliku da se obrazujete u oblasti elektronskog poslovanja, i to iz moderno opremljenih računarskih laboratorija u Beogradu ili putem interneta preko platforme za učenje na daljinu. Oba modela školovanja, pored znanja, donose vam i mogućnost da steknete priznate međunarodne sertifikate velikih kompanija kao što su Google, CIM, IQN i druge.

Sada je pravi trenutak da postanete deo perspektivne oblasti

Upis nove generacije polaznika koja će se školovati za ovo plaćeno zanimanje je u toku. Prijavite se što pre, iskoristite promotivne uslove upisa i usvojte veštine koje će vam omogućiti da organizujete online prodaju, da komunicirate sa klijentima i vodite elektronsko poslovanje velikih kompanija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: