0

Važne vesti za osmake: ITHS nagrađuje najbolje učenike besplatnim školovanjem

Odlične vesti za sve osmake koji žele da se školuju za najtraženija zanimanja današnjice dolaze nam iz Srednje škole za informacione tehnologije - ITHS. Ova Comtrade IT škola otvorila je novi ciklus programa finansijske podrške za najbolje učenike, koji izabranima donosi do 100% popusta na školarinu.

ITHS Projektni centar – mesto gde srednjoškolci dolaze do vrednih IT veština

Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS poznata je po tome što svojim učenicima obezbeđuje mnogo prilika da stečeno znanje primene u praksi, a jedna od njih jeste i rad u jedinstvenom IT projektnom centru.

Projektni centar ITHS-a mesto je gde se učenici, već tokom školovanja, susreću sa pravim klijentima, rade na realnim zadacima i sa kompanijama koje će zaista usvojiti krajnji produkt, a organizovan je ekskluzivno za učenike ITHS-a koji su zainteresovani da što ranije uđu u poslovni svet i steknu neprocenjivo profesionalno iskustvo i vredne IT veštine.

it akademija | pr petak 10.05. 12:40 Komentara: 0

Jedina osnovna škola sa finskim modelom obrazovanja u Srbiji

Dobro je poznato da je finski sistem obrazovanja jedan od najboljih na svetu, o čemu svedoče i visoki rezultati koje njihovi učenici postižu na PISA testovima. Škole u ovoj zemlji opremljene su najsavremenijom edukativnom tehnologijom, nastava se odvija u podsticajnom prostoru, a kroz projektne časove i personalizovane programe, deca se uče da kritički razmišljaju i usvajaju veštine za 21. vek. Finske škole sa pravom nose titulu škole budućnosti.

it akademija | pr petak 29.03. 14:34 Komentara: 0
strana 1 od 23 idi na stranu