Život

Četvrtak, 08.06.2023.

08:30

Žena od 108 godina otkrila tajnu svog dugog života: "Umesto dece treba imati pse"

Žena koja je nedavno proslavila svoj 108. rođendan otkrila je šta je ključ zdravog i dugog života.

Izvor: Večernji.hr

Žena od 108 godina otkrila tajnu svog dugog života:
Foto: Shutterstock/Ruslan Huzau

Ada Danijel smatra da je za njenu dugovečnost zaslužno to što je celog života umesto dece imala pse. Ona je, dok je bila mlađa, bila vlasnica mnogo hrtova, pa se jednom prilikom našalila i kako su joj oni pomogli da ostane mlada, dodavši činjenicu da decu nikada nije imala.

Kako piše Miror, ona sada živi u staračkom domu, odakle su apelovali na ljude da joj pošalju 108 čestitki za rođendan.
Međutim, stiglo ih je čak 300 uz balone i popodnevni čaj, a direktorka staračkog doma je srećna zbog Ade, s obzirom na to da ona drugu porodicu više i nema.

"Imala je puno hrtova. Živela je na Strit Lejnu i svi njeni hrtovi su se tako zvali. Ona je definitivno poseban karakter. Jednom sam je pitala koja je njena tajna i rekla je da je to imati pse, a ne decu", rekla je koordinatorka aktivnosti u domu, dodavši da je Ada jedva čekala svoj rođendan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

"Srbija je suštinski postala članica EU"

Srbija je, potpisivanjem Memoranduma o strateškom partnerstvu sa EU o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima - suštinski postala članica EU, poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

13:03

21.7.2024.

1 d

Podeli: