Život

Četvrtak, 16.03.2023.

16:00

Posle šest kćerki su dobili sina: Tri se noći orilo, muško im se rodilo FOTO

Za selo Pranjane na Suvoboru kažu da je među najživljim u Srbiji. Mnogo mladih parova odlučuje ovde da ostane i formira porodicu, pa su škola i vrtić iz godine u godinu sve puniji. Pravi primer domaćina koji je na ličnom primeru najbolje pokazao kako se bori sa belom kugom je Goran Milutinović, koji iz prvog braka ima troje, a iz drugog četvoro dece. Ono po čemu je poseban jeste što je nakon šest kćerki dobio sedmo dete - sina. Mada, kako kaže, o tome uopšte nije razmišljao.

Izvor: RINA

Posle šest kćerki su dobili sina: Tri se noći orilo, muško im se rodilo FOTO
Foto: RINA

"Svi kažu da nisam stao dok se nije rodio dečak. Oni koji me dobro poznaju znaju da nisam takav, jednostavno to je sudbina da budem bogatiji i srećniji sedam puta od mnogih drugih, ovo bogatstvo ne bih menjao za milione", kaže Goran iz Pranjana.

Kada se rodio sin, slavilo se duboku u noć, mada i ćerkama se jednako obradovao. Ističe – gde čeljad nisu besna, ni kuća nije tesna.

"Kako su se ćerke rađale menjale su mi život iz korena, sve poroke koje sam imao ostavio sam zbog njih, smatrajući da treba da im budem uzor i da ih izvedem na pravi put. Jednostavno, kao roditelj smatrao sam da onaj ko ima šest devojčica ne treba da ima loše manire. One se slažu kao velike devojke i uvek su tu da pripaze jedni na druge. Naročito najstarija kćerka, koja ide na fakultet, ali i pomaže sve oko najmlađeg brata Lazara, sve što treba", priča ovaj ponosni otac.
Foto: RINA
Velika je podrška supruzi Kristini, koja uprkos velikim obavezama oko četvoro dece sve uspeva da stigne.

"Iskreno, ja kada sam saznala da sam trudna četvrti put, bila sam u šoku. Ne mogu da kažem da je bilo strašno, ali još jedna beba u kući, još jedni grčevi pa rast zubića sve to mi je prolazilo kroz glavu. Kada sam otišla na drugu kontrolu, tu sam saznala da nosim dečaka, u šta ja nisam mogla da verujem. Pitala sam doktora da li je siguran u to što mi priča, samo se nasmejao i klimnuo glavom", priča Kristina.
Foto: RINA
Kad su stupili u brak nisu se nadali da će se u zajedničkoj ulozi roditelja ostvariti čak četiri puta, ali su sa velikom radošću prihvatili ovaj dar od Boga. Kada je posle šest kćerki stigao dečak, susreli su se i sa jednim malim "problemčićem".

"Sve je išlo spontano, tako da smo se lako navikli, napravili razmeštaj u kući kako bi ga prilagodili deci, jedino gde smo imali problem jeste oko stvari. Imali smo garderobicu samo za devojčice. Onda su krenule pripreme, kupovina stvari za dečaka, pa do krečenja sobe u plavo i svega ostalog", dodala je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

144 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: