Život

Sreda, 30.11.2022.

15:03

Fudbaleri Velsa su se obrukali, ali ne koliko njihove žene: Opijaju se i padaju po Kataru VIDEO

Fudbaleri Velsa se nisu najbolje snašli i zauzeli su poslednje mesto u grupi B Svetskog prvenstva u Kataru. Osim njih, nazad u Vels idu i njihove žene, koje su u tamošnjim i u svetskim medijima postale glavne teme jer su se u Kataru neprestano opijale i pravile žurke na bazenima.

Izvor: Milana Petkoviæ

Fudbaleri Velsa su se obrukali, ali ne koliko njihove žene: Opijaju se i padaju po Kataru VIDEO
Foto: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Društvenim mrežama kruže video klipovi sa ludih žurki lepših polovina fudbalera Velsa, pa iako su se fudbaleri loše proveli, izgleda da je ženama bilo više nego dobro.

Verenica Krisa Mefama, Džodi Franses je snimljena kako pije žestoka pića direktno iz flaše, a na istoj žurci su joj podršku pružale devojka Denija Varda, Rebeka Najlor, verenica Meta Smita, Emili, kao i devojka Nika Vilijamsa, Nikol Hagan.

Osim devojaka i verenica, blamirala se i sestra Harija Vilsona, En Vilson, koja je pijana pokušala da uradi zvezdu, ali je gimnastičarka u pokušaju neslavno pala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: