Život

Četvrtak, 20.10.2022.

12:53

Zbogom pameti – "Dritan Abazović, kao da je treći sin Novakovog oca" VIDEO

Društvene mreže se usijale zbog vatrenog govora člana crnogorskog pokreta URA u kom spominje da je Dritan Abazović dočekan u Beogradu kao da je teniser, a ne političar.

Izvor: B92

Zbogom pameti –
Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Predizborna konvencija građanskog pokreta URA, postala je viralna na društvenim mrežama, ne zbog programa i političkih ciljeva, već zbog neverovatnih verbalnih performansi koje su članovi iste pokazali za govornicom.

Jedan od članova URA -e, pokušavajući da dočara moć, uticaj i omiljenost predsednika pokreta Dritana Abazovića u Srbiji, opisivao je kako je on dočekan u Beogradu i ko mu je među prvima pružio podršku. Ipak, reklo bi se, nije bio baš u materiji, pa je cela situacija zaličila na paradoju, a ne ozbiljan politički skup.

"... Koji je u Beograd rado dočekan... I kojega je dočekao otac Novaka Đokovića, koji ima iste korijene odavde... I koji ga je zagrlio kao da je Dritan Abazović treći sin Novakovog oca! Kao da je Dritan osvojio Vimbldon! Kao da je Dritan teniser, a ne političar..."

Uostalom, sa kakvim žarom je govorio uveriti se i sami u videu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putin dao odobrenje: Počinje

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je, uoči Dana metalurga, putem video veze dao odobrenje za početak puštanja u rad niza metalurških objekata u raznim regionima te zemlje.

19:38

15.7.2024.

21 h

Podeli: