Život

Ponedeljak, 03.10.2022.

10:48

Baka Prase u policiji – ponovo

Kako navode domaći mediji, jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase došao je se danas, oko 10.30 časova, u zgradu Uprave policije za grad Beograd na saslušanje.

Izvor: B92

Baka Prase u policiji – ponovo
Foto:Profimedia/Antonio Ahel/ATAImages

Kako Telegraf nezvanično saznaje, Ilićevo saslušanje nema veze ni sa jednim slučajem o kojima je bio ispitivan do sada.

Naime, kako navodi pomenuti medij, Baka će od strane organa reda biti saslušan zbog narkotika, odnosno videa koji je snimao pre nekoliko godina, a tokom kojeg je navodno koristio nedozvoljene supstance.

Inače, njemu je nedavno i ugašen kanal na Jutjubu koji je brojao više od dva miliona pretplatnika, a jutjuber je napravio novi kanal, ali i dalje pokušava da vrati stari.

"Pokušavam da ga vratim, ali ne znam da li ću uspeti", rekao je Ilić pre nekoliko dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putin dao odobrenje: Počinje

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je, uoči Dana metalurga, putem video veze dao odobrenje za početak puštanja u rad niza metalurških objekata u raznim regionima te zemlje.

19:38

15.7.2024.

1 d

Svet

Okrenuli leđa Rusima: Amerika odmah poslala vojsku

Jermenija i SAD započele su danas zajedničke vojne vežbe u Jermeniji, saopštilo je jermensko Ministarstvo odbrane, prenosi AFP, dodajući da je to još jedan pokazatelj zbližavanja Zapada i Jerevana, koji je zahladnio odnose sa Rusijom.

19:20

15.7.2024.

1 d

Podeli: