Život

Četvrtak, 04.03.2021.

15:47

Bakingemska palata pokreće istragu zbog Megan Markl

Iz Bakingemske palate saopštili su da će pokrenuti istragu povodom navoda britanskih novina "Tajms" o tome kako je Megan Markl "maltretirala neke članove posluge pre nego što su ona i britanski princ Hari napustili kraljevske dužnosti".

Izvor: B92

Bakingemska palata pokreće istragu zbog Megan Markl
EPA-EFE/STR

Najavljeno je da će tim za ljudske resurse sve detaljno istražiti, kao i da će biti ispitani članovi osoblja koji su tada bili zaposleni.

"U Bakingemskoj palati nije dozvoljeno zlostavljanje ili uznemiravanje na radnom mestu", navodi se u sopštenju.

Inače, celokupna priča započela je pisanjem "Tajmsa" o tome kako je, navodno, Megan Markl "oterala" dva člana osoblja svojim ponašanjem, kao i da je "potcenjivala poverenje" još jednog zaposlenog.

Oni nisu naveli konkretan izvor, odnosno pozvali su se na poverljivost, dok je portparol vojvotkinje od Saseksa sve ove navode odbacio, prenosi CNN.

Podsetimo, o svemu u vezi sa kraljevskom porodicom princ Hari i Megan Markl govoriće u detaljnom intervjuu sa američkom voditeljkom Oprom Vinfri, koji će biti emitovan u nedelju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: