Život

Četvrtak, 17.12.2020.

15:07

Robi Vilijams: "Zamalo da umrem od trovanja, lekar to nikad nije video u životu"

Pevačka zvezda Robi Vilijams nedavno je u jednoj emisiji govorio o tome kako je umalo stradao od trovanja. On je od 2017. godine vegan, a nedavno je odlučio da u svoju ishranu ponovo uvede ribu i meso.

Izvor: B92

Robi Vilijams:
Foto: Getty Images/Wendell Teodoro/Stringer

Na jednoj od redovnih kontrola, međutim, Vilijams je saznao da ima trovanje živom zbog toga što je jeo previše plodova mora.

"Dva puta dnevno sam jeo ribu. Zbog toga sam imao najveće trovanje živom koje je lekar ikada video u životu, kako je sam rekao", priznao je Vilijams.

Kako je za "Radio X" objasnio, otišao je na pregled jer ga njegova supruga stalno tera da ide kod lekara.

"Hvala Bogu, zahvaljujući tome sam ostao živ. Mogao sam da umrem od trovanja živom i arsenom", izjavio je Vilijams, dodajući da je, odmah nakon što se vratio sa ovog pregleda, odlučio da ponovo pređe na isključivo biljnu ishranu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Aktuelno

Uhapšen je

Južnokorejsko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osnivač tehnološkog giganta Kakao.

13:20

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Podeli: