Subota, 24.02.2024.

10:28

Novih 60 mesta: Rešava se problem nedostajućih parkinga u prestonici

Lazarevčani su dobili novi prostor za parkiranje vozila. Kod OŠ "Knez Lazar" u Lazarevcu završen je parking i prilazni put. Predsednik opštine Bojan Stević je najavio da će u narednom periodu biti izgarđeno još 85 parking mesta u Ulici Dula Karklajića i preko puta Autobuske stanice.

Izvor: Novosti/B.B.

Novih 60 mesta: Rešava se problem nedostajućih parkinga u prestonici
Foto: Shutterstock/Tinxi

- Dobili smo 60 parking mesta, od toga će 10 parking mesta biti rezervisano za zaposlene u OŠ "Knez Lazar" i MŠ "Marko Tajčević", a ostalih 50 će biti u nadležnost JPKP "Lazarevac" - Parking servis" - rekao je Stević. - Parkiranje će u narednih 30 dana biti besplatno.

Stević je ovom prilikom podsetio da je građanima i zaposlenima u ove dve škole na raspolaganju i prostor iznad objekta koji je besplatan za parkiranje.

- Tokom sledeće nedelje očekuje početak radova na izgradnji 35 parking mesta u Ulici Dula Karaklajića kod broja 3 - najavio je Stević. - Takođe, nova mesta i proširenje postojećih planirana su u naseljima Topolnjak, Orašac, u MZ 19. septembar i kod OŠ "Dule Karaklajić". Pored ovih lokacija, novih 50 parking mesta biće izgrađena i preko puta Autobuske stanice. Radovi će početi nakon definisanja roka za rušenje objekta stare Vatrogasne stanice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: