Sreda, 21.02.2024.

10:01

Tradicionalno takmičenje u Jagodini: Nastupilo skoro 200 klizača VIDEO

U Jagodini aktuelno je 17. po redu takmičenje u klizanju u kojem učestvuju učenici osnovnih i srednjih škola iz grada i okolnih sela, kao i studenti.

Izvor: B92.net, TV Prva

Tradicionalno takmičenje u Jagodini: Nastupilo skoro 200 klizača VIDEO
Foto: Printscreen TV Prva

Večeras će nastupiti svi mladi i talentovani klizači koji su se nedeljom unazad pripremali zajedno sa svojim nastavnicima za ovo takmičenje.

"Sinoć je bio prvi dan takmičenja. Na takmičenju je nastupilo blizu 200 mladih učesnika. Svaka škola je odradila svoje prvenstvo i odabrala pojedince koji su najbolji", rekao je Ljubomir Krstić, rukovodilac gradskog klizališta u Jagodini.

Večeras se održava finalno ekipno takmičenje.

"Propozicije takmičenja su proći štafetu za što kraće vreme bez grešaka. Svako odeljenje daje po jednog učenika. Na kraju takmičenja svi učesnici će dobiti nagrade. Oni bolji, malo vrednije i tako", rekao je Krstić.

Euforija je sve veća iz godine u godinu. Ovo je tradicija u Jagodini, već 17. uzastopno takmičenje na gradskom klizalištu.

Kako navodi Krstić, poslednjih nedelju dana na klizalištu je bilo svakodnevno blizu 1.000 dece.

Još informacija pogledajte u video-prilogu TV Prve:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: