Petak, 24.03.2023.

09:26

Evo kako napreduju radovi na izgradnji Akva-parka

Radovi na izgradnji Akva-parka u Niškoj Banji na potezu Loznog kalema uveliko su u toku, potvruđuje gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Izvor: Niške vesti/Jovana Miladinović

Evo kako napreduju radovi na izgradnji Akva-parka
Foto: Shutterstock/Sergej Onyshko

Podsetimo, Akva-park će se nalaziti na parceli površine 5,4 hektara, a iz budžeta Grada Niša u naredne tri godine, kada se planira završetak parka, izdvojeno je blizu milijardu i 700 miliona dinara, pišu Niške vesti.

Njegova izgradnja, siguno će banju vrati u sam vrh kada je banjski turizam u Srbiji u pitanju, ali i omogućiti da ovo turističko mesto nadomak Niša živi svih 365 dana u godini.

Gradonačelnica ističe da se u narednim danima očekuje izgradnja najvećeg podzemnog postrojenja gde će biti pumpe , prečišćivači i sve ono što je neophodno za funkcionisanje ovog sadržaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Podeli: