Tehnopolis

Sreda, 19.08.2015.

08:38

Uskoro stižu novi Apple Magic Mouse i bežična tastatura

Apple obično jednom godišnje ažurira svoju ključnu liniju proizvoda, ali kompanija iz Kupertina već neko vreme nije obraćala pažnju na svoje legendarne ulazne uređaje - Magic Mouse i bežičnu tastaturu.

Izvor: benchmark.rs

Default images

Magic Mouse nije ažuriran još od 2009. godine, dok tastatura još duže nije dobila apdejt. Bez sumnje, ima dosta onih koji bi voleli da vide novi Magic Mouse i bežičnu tastaturu, a izgleda da Apple za nih ima nešto u pripremi.

Otkriven je jedan regulatorni listing, a u njemu se može videti da će Magic Mouse i bežična tastatura biti lansirani u bliskoj budućnosti. FCC listing ukazuje na novu bežičnutastaturu i Magic Mouse 2. Za sada iz listinga nije najjasnije kakav će eksterni dizajn ovih periferija biti, ali se zna da će imati internu nadogradnju. Nove periferije će sada imati podršku za Bluetooth 4.0, a mogle bi eliminisati potrebu za AA baterijama jer bi mogle doći sa integrisanim lithium-ion baterijama.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: