Tehnopolis

Nedelja, 06.04.2014.

18:45

Moto X + 1 – da li je ovo novi Motorolin Android telefon?

Na internetu su se pojavile spekulacije da Motorola za svoj novi smartfon inspiraciju traži u algebri.

Izvor: Cnet

Default images

Još nije tačno poznato kada će ovaj uređaj biti predstavljen, ali postoji dovoljno razloga da sumnjamo da je u pitanju naslednik modela Moto X, koji je predstavljen u avgustu prošle godine.

Zaista je teško proceniti šta možemo da očekujemo od modela Moto X2 ili Moto X +1, ali je sasvm sigurno da će performanse biti unapređene kao i kamera.

Takođe, ima dosta smisla da Moto X + 1 bude prvi smartfon koji će biti predstavljen zajedno uz Moto 360 pametni sat koji bi trebalo da svetlo dana ugleda na leto.

Sa druge strane, postoje indikacije da je u pitanju 6.3-inčni uređaj na kom Motorola navodno radi, ali jedno je sigurno, interesovanje za naredni telefon kompanije ovim potezom dodatno je podignuto na novi nivo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Aktuelno

Uhapšen je

Južnokorejsko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osnivač tehnološkog giganta Kakao.

13:20

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Podeli: