Tehnopolis

Utorak, 25.02.2014.

17:50

HTC: "Zažalićete ako kupite Galaxy S5"

Samsung je predstavio jedan od najiščekivanijih pametnih telefona godine koji nije doneo neke revolucionarne novitete, međutim, osim boljeg hardvera i kamere, od svog prethodnika razlikuje se sa nekoliko zanimljivih opcija – otporan je na vodu i prašinu, ima senzor otiska prstiju s kojim se može otključati telefon i kupovati putem interneta a poseduje i merač otkucaja srca.

Izvor: Dnevnik.hr

Default images

Na prve prave recenzije i iskustva korisnika Galaxyja S5 moraćemo da sačekamo još više od mesec dana (njegova prodaja počinje 11. aprila), ali u HTC-u su već sada uvereni da će oni koji kupe ovaj smartfon zažaliti zbog svoje odluke.

Naime, nekoliko sati nakon što je Samsung u Barseloni predstavio Galaxy S5, s HTC-ovog službenog računa na Twitteru poručili su da će svi kupci ovog pametnog telefona požaliti što su ga kupili i pored ove poruke su dodali datum - 25. mart.

Na taj će dan HTC u Londonu i Njujorku predstaviti naslednika modela One, jednog od najboljih pametnih telefona prošle godine a u ovoj kompaniji veruju da će One 2 biti puno bolji i korisnicima zanimljiviji od novog Galaxyja.

Prošlogodišnji model HTC-ovog ovog telefona ima 4,7 inčni ekran Full HD rezolucije i 4MP Ultra piksel kameru, dok od naslednika očekujemo još veći ekran (glasine kažu da će imati 5- inčni ekran), poboljšanu kameru i bolji procesor, verovatno isti kakav ima i Galaxy S5.

S obzirom da prodaja Galaxyja S5 počinje 11. aprila u skoro 150 zemalja širom sveta, a da će HTC svoj model predstaviti puno ranije (25. marta), svi koji kupuju novi telefon imaće dosta vremena za razmišljanje i odluku hoće li kupiti S5, One 2 ili možda neki od konkurentskih modela. Samsung "otpakovao" Galaxy S5

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zatreslo se jako: Zemljotres jačine 7,4 stepena

Zemljotres jačine 7,4 stepena po Rihterovoj skali pogodio je u četvrtak uveče sever Čilea, u blizini granice sa Argentinom, a za sada nema izveštaja o povređenima ili većoj šteti, objavio je Američki geološki zavod.

7:18

19.7.2024.

1 d

Podeli: