Nova vest
Rukomet

Subota, 02.09.2023.

13:25

Rukometaši iz Burundija nađeni u Belgiji

Pronađena su desetorica rukometaša Burundija, koja su nestala su 9. avgusta u Rijeci, tokom Svetskog kadetskog prvenstv.

Izvor: B92

Autor:B92

Rukometaši iz Burundija nađeni u Belgiji
Foto: Profimedia

Dvojica rukometaša Burundija koji su tokom Svetskog kadetskog prvenstva u avgustu nestali u Hrvatskoj zatražili su azil u Belgiji, a postoji velika mogućnost da su još osmorica državljana Burundija koji su zatražili azil u toj državi rukometaši koji su nestali u Hrvatskoj, saopštila je hrvatska policija.

Kako navodi hrvatska policija, policijskoj upravi primorsko-goranskoj 9. avgusta prijavljen je nestanak 10 mlađih muškaraca, koji su otišli iz studentskog centra u Rijeci, gde su bili smešteni za vreme trajanja Svetskog rukometnog kadetskog prvenstva.

Za sada je utvrđeno da su dvojica od 10 državljana Burundija članovi rukometne reprezentacije Burundija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

50 min

Novo Sport Video Menu