Nova vest
Odbojka

Petak, 17.11.2017.

09:16

Tijana Bošković najbolja odbojkašica Evrope

Tijana Bošković, reprezentativka Srbije u odbojci, izabrana je za najbolju igračicu Evrope u izboru CEV za 2017. godinu.

Izvor: PT

Autor: PT

Tijana Bošković najbolja odbojkašica Evrope
Getty Images

Boškovićevoj, koja tek ima 20 godina, biće uručena nagrada u petak na gala ceremoniji u Moskvi.

Najbolja igračica Evrope ove godine osvojila je zlatnu medalju sa Srbijom na šampionatu Starog kontinenta u Gruziji i Azerbejdžanu gde je proglašena i za MVP.

Predvodila je našu selekciju i do bronze na Gran priju u Kini, gde je bila najbolji korektor šampionata.

Sa Ezačibašeijem je igrala na fajnal-for Lige šampiona, a na klupskom SP u Japanu proglašena je takođe za najboljeg korektora.

Ljudi iz Evropske odbojkaške konfederacije su prepoznali velika dostignuća naše igračice i poglasili je za najbolju u ovoj godini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve
Odbojka

Odbojkašice Srbije remizirale sa Italijom

Ženske odbojkaške reprezentacije Srbije i Italija odigrale su u Firenci prijateljski meč, u okviru priprema za Olimpijske igre, koji se završio bez pobednika, pošto je rezultat na kraju bio 2:2.

Beta

16:45

4 d

Odbojka

Kolaković izabrao tim za Pariz

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković saopštio je spisak igrača, koji će nastupiti na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

Tanjug

11:48

5 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu