Nova vest
Košarka

Nedelja, 04.06.2023.

11:11

Jokić dobio mural u Denveru VIDEO

Sve je poslednjih dana u Denveru u znaku Nagetsa, Jokića, Mareja i družine. Doprinos sveprisutnoj euforiji i iščekivanju titule dali su i ulični umetnici.

Izvor: B92

Autor:B92

Jokić dobio mural u Denveru VIDEO
Foto: Profimedia.rs

Na jednom zidu u gradu oslikana su dvojica najboljih igrača Denvera Nikola Jokić i Džamal Marej - lideri koji vode tim iz Kolorada ka istorijskom uspehu. Slika je zaista impresivna. Bravo za ove momke.

Prethodno, grupa uličnih umetnika je prefarbala raniji mural koji se tu nalazio, takođe malo remek delo njihovih prethodnika, i bacili se na posao.

Ubrzo, zid, koji je polsužio ka veliko platno, ukrasila su lica dvojice verovatno najspominjanijih građana Denvera poslednjih meseci.

Autori ovog zaista sjajnog murala su svoj rad snimili i objavili kako je nastao, od prvog poteza sprejem, sve do samog kraja - sada ga možete videti i vi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

4 d

Novo Sport Video Menu