Nova vest
Košarka

Subota, 03.06.2023.

13:45

Dragić otkrio gde će završiti karijeru

Slovenački košarkaš Goran Dragić rekao je da zna gde će završiti karijeru.

Izvor: SN

Autor: SN

Dragić otkrio gde će završiti karijeru
Foto: Profimedia

Goran Dragić je u NBA ligi od 2008. godine, a najdublji trag je ostavio u dresu Majami Hita za koji je igrao od 2015. do 2021. godine i 2018. godine bio Ol-Star.

I sam tvrdi da je to grad sa kojim je najbolje povezan i da ima sjajne odnose sa celom organizacijom Hita, a i porodica Dragić stanuje u Majamiju.

"Živimo u Majamiju, deca su mi ovde i ovde ću završiti karijeru. Mislim da tu nema nikakve dileme, to je moj dom. Proveo sam sedam neverovatnih godina ovde, volim sve igrače, ljude iz front ofisa, tenera Oa (Oktavio de la Grana), trenera Spoa (Erik Spolstra), trenera Kvinija (Kris Kvin). Ti ljudi su meni dali sve i ovo je grad u kome vidim sebe u budućnosti", objasnio je Goran Dragić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

4 d

Novo Sport Video Menu