Nova vest
Košarka

Nedelja, 30.04.2023.

16:10

Američki novinar razvio teoriju: NBA to ne bi uradila Jokiću

Majku Singeru, američkom novinaru koji prati Denver Nagetse, se ne sviđa datum koji je NBA liga izabrala za objavljivanje najkorisnijeg igrača lige.

Izvor:

Autor:

Američki novinar razvio teoriju: NBA to ne bi uradila Jokiću
EPA-EFE/WILL OLIVER SHUTTERSTOCK OUT

Prethodno je postalo poznato da će to biti u jedan čas ujutru u noći između utorka i srede, a Singer pronalazi i značenje u tome.

Naročito se bavio činjenicom da je proglašenje zakazano nakon druge utakmice ekipa iz Kolorada protiv Finiksa u polufinalu Zapadne konferencije, nakon čega se utakmice sele u Arizonu.

"Ne da se puno bavim time, ali imenovati MVP-ja nakon dve utakmice Denvera kod kuće kada se serija seli u Finiks? Da, rekao bih da bi iz NBA ne organizovali takav ‘šamar‘ u lice navijačima Nagetsa ukoliko je Džoker pred ispisivanjem istorije", napisao je Singer.

MVP debata nikad nije bila neizvesnija u NBA ligi, a "mrtva trka" je između Nikole Jokića i Džoela Embida.

Vi možete izabrati pobednika u našoj anketi:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

23 min

Novo Sport Video Menu