Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.12.2023.

20:15

Duljaj: To je slovo na papiru, ništa mi ne znači

Trener Partizana Igor Duljaj kaže da titula jesenjeg prvaka ništa ne donosi crno-belima.

Izvor: MT

Autor: MT

Default images
Srdjan Stevanovic/Starsport

Partizan je slavio protiv Crvene zvezde (2:1) i tako godinu završio kao prvi na tabeli sa jednim bodom više od rivala.

"Radili smo neke detalje prepodne. Najveći uspeh je u želji igrača da pobede utakmicu. Nisam im nabijao nikakav pritisak, nisam držao govore. Jednostavno sam im ukazao na neke stvari na koje treba obratiti pažnju. Pritisak sam skinuo sa njih. Pritisak je veći bio na Zvezdi. Želim da se zahvalim igračima Zvezde na fer i korektnoj igri što su upriličili da je utakmica bila interesantna", rekao je Duljaj i dodao:

"Imali smo dosta problema. Nisam pričao o tome. Severina je odradio četiri treninga. Imao je tešku povredu zadnje lože. Mnogo je teško ući u igru. Morali smo da pravimo neke izmene. Igrači su tražili, nije lako da se svaka utakmica igra 90 minuta. Neki su tražli da izađu, neke su bile taktičke. Zvezda nas je saterala na 30 metara od našeg gola. Potrebni su nam bili visoki igrači. Hteli smo dugim loptama da tražimo Nikolića koji može da zadrži loptu i umrtvi igru. Najvažnija su tri boda. Za mene je jesenji prvak ne znači ništa. To je slovo na papiru, ništa ne donosi. Ima još dosta da se igra. Sad ćemo videti kako ćemo dalje".

Spomenuo je da će se ljudi u klubu baviti igračima ili stručnim štabom. Upitan je potom na koga je tačno mislio.

"Na sve".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu