Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.03.2023.

09:30

Krstajić čeka Zvezdin potez

Aktuelni selektor Bugarske Mladen Krstajić mogao bi da u narednom periodu promeni klub, ali to sve zavisi od odluke Crvene zvezde.

Izvor: NS

Autor: NS

Krstajić čeka Zvezdin potez
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Naime bivši selektor Srbije je već pred izlazim vratima u Sofiji, jer čelnici saveza nisu zadovoljni rezultatima koje je postigao na startu kvalifikacija.

Ako Barak Bahar pređe u Crvenu zvezdu, to bi veoma odgovoralo Mladenu Krstajiću koji bi u tom slučaju najverovatnije postao novi trener Makabija iz Haife.

Aktuelnom selektoru Bugarske na ruku ide to što je u Haifi njegov veliki prijatelj Đovani Rosi, koji je glavni zagovornik njegovo dolaska u Izrael.

Sportski sektor klupskog rukovodstva će Mladena Krstajića predstaviti sportskom direktoru Galu Albermanu, pišu izraelski mediji.

Krstajić je već u svojoj trenerskoj karijeri radio u Izraelu, kada je bio trener Makabija iz Tel Aviva u sezoni 2021/22, sa kojim je završio na trećem mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu